Nieuwkoop Marketing maakt video voor Eurovisie Songfestival

Nieuwkoop Marketing maakt video voor Eurovisie Songfestival

In december riep de organisatie van het Eurovisie Songfestival op om de mooie en bijzondere plekken van Nederland in te zenden voor de presentatie van de artiesten in mei 2021. 'Niet alleen de bekendere plekken, maar ook juist de onontdekte parels zijn welkom!' zo luidde de oproep. Dat was hier niet tegen dovemansoren. Want die parel, daarvoor moet je bij ons in Nieuwkoop zijn!  

Bij Ons 

Daar moeten we dus iets mee, dachten wij direct bij Nieuwkoop Marketing. We gingen na een brainstorm snel aan de slag en maakten de korte video 'Bij Ons op de Nieuwkoopse Plassen' om deze unieke locatie en wat er mee samenhangt aan de organisatie te laten zien. En hoe kun je dat beter doen dan dit verhaal te laten vertellen door de mensen die hier wonen en werken, en die allemaal wel 'iets hebben' met het unieke plassengebied.  Van burgemeester tot buurjongen en boswachter, ze hebben allen met veel plezier meegedaan. Dat was zo ontzettend gaaf, zonder hen was dit ons nooit gelukt! 

Met dank aan

We danken burgemeester Robbert-Jan van Duijn, Daan, Juriaan, Meike, Jasmijn, Leo, Henk en Roos die allemaal even kort iets wilden vertellen. Speciale dank gaat ook uit naar Ruben die zijn mooie drone-beelden beschikbaar stelde, het Reghthuys, het Smederijmuseum, Natuurmonumenten, Hoeve Rijlaarsdam, VVV en Beijeman Moerasbeheer. En niet te vergeten naar Tom die last-minute nog tijd wilde maken om te filmen! 

Bekijk de video

Of Nieuwkoop straks uit de ruim 750 inzendingen bij de 41 felbegeerde artiesten-locaties zal horen, is nog niet bekend. Maar alleen al de ervaring om dit met elkaar te maken was uniek! Het is niet alleen de natuur of het water, maar ook de inwoners die het hier bijzonder maken. Hoe dan ook houden we er een leuke Nieuwkoop-video aan over. Je kunt hem hier bekijken:

Bekijk de hele video via deze link

Bekijk de 'making of' in het Instagram hoogtepunt


Hoe gaat het Eurovisie Songfestival 2021 er nu uit zien?

De organisatie laat het voldende weten: "Na drie live TV-shows met een publiek van ruim 180 miljoen kijkers zal op zaterdag 22 mei 2021 hoe dan ook een nieuwe winnaar van het Eurovisie Songfestival worden gekroond. Om die belofte waar te kunnen maken geven we de komende periode concreet invulling aan vier basisscenario’s. In de eerste maanden van 2021 wordt bepaald hoe het 65ste Eurovisie Songfestival in Rotterdam er precies uit zal zien.

Volgens de organisatie is en blijft het de ambitie om een Eurovisie Songfestival te organiseren waar zoveel mogelijk bezoekers en deelnemers bij kunnen zijn. Nadat de 2020-editie gecanceld moest worden, wordt het dit jaar hoe dan ook een historische editie in Rotterdam."

 

Auteur: Joke Pelser - Nieuwkoop Marketing

Meer nieuws bekijken