Nieuwe website Ontdek Nieuwkoop

Nieuwe website Ontdek Nieuwkoop

Fris, overzichtelijk en functioneel 

Misschien heb je de nieuwe website al gezien? Hij heeft een opvallend frisse en moderne uitstraling gekregen en er wordt veel tijd gestoken in het zo compleet en functioneel mogelijk maken van de site. Zo krijg je op ontdeknieuwkoop.nl straks een mooi en overzichtelijk beeld van wat onze gemeente te bieden heeft.

Joke Pelser is netwerkpartner voor Stichting Promotie Nieuwkoop: "Vanaf het begin ben ik betrokken geweest bij de ontwikkeling van de website. De huidige website voor toerisme en recreatie van het Toeristisch Informatiepunt is behoorlijk verouderd qua mogelijkheden en vormgeving. Daarom waren we al langer bezig met een nieuwe website. Onze plannen sluiten helemaal aan bij de ideeën en doelstellingen van Ontdek Nieuwkoop. Uiteindelijk zal de TIP-website daarom komen te vervallen."

"Op de nieuwe site van Ontdek nieuwkoop vinden ook mensen van buiten de gemeente snel wat er in Nieuwkoop allemaal te doen is. Het doel is meer bezoekers te trekken. We zijn nu al erg tevreden met het resultaat, maar we zijn er nog lang niet. Klaar is zo'n site eigenlijk nooit, het is meer een continue proces. Er wordt op dit moment bijvoorbeeld hard gewerkt aan het plaatsen van de informatie van aanbieders, aan de fiets-, wandel en vaarroutes en daarnaast is er een Engelstalige versie in de maak. We hopen in het voorjaar van 2017 zover te zijn dat we een prachtig online visitekaartje hebben gerealiseerd voor Nieuwkoop. Een hele uitdaging!"  


Een belangrijk voordeel is dat deze website ook via de nieuwe landingspagina www.nieuwkoop.nl is te vinden. Vanaf deze pagina kunnen bezoekers zowel naar de gemeentelijke website, als naar de website ontdeknieuwkoop.nl en de website woneninnieuwkoop.nl. Zo wordt Nieuwkoop goed gevonden!