Nieuw restaurant de Suikerhoeve open vanaf 17 november

Nieuw restaurant de Suikerhoeve open vanaf 17 november

 Suikerhoeve opent 17 november 

Liefhebbers van pannenkoeken en poffertjes kunnen vanaf woensdag 17 november terecht bij restaurant ‘de Suikerhoeve’. Maar het nieuwe restaurant heeft nog veel meer te bieden dan alleen dat! Lees snel verder. 

Het restaurant ligt prachtig aan de rand van Nieuwkoop op het terrein van cultureel centrum De Zevensprong in Nieuwkoop en heeft een fraai uitzicht op natuurgebied Ruygeborg.

Opening

Ontdek Nieuwkoop sprak met één van de enthousiaste eigenaren Erwin. “We zijn nu nog druk aan het klussen en schoonmaken maar 17 november gaan we open! Toen het vorige restaurant (redactie: Happerij de Hoeve) te koop kwam waren we direct geïnteresseerd. De locatie vlakbij de Nieuwkoopse Plassen en de oude boerderij trokken ons gelijk aan.”

Op het menu

Erwin: “Op onze menukaart staan pannenkoeken en poffertjes. Maar we serveren daarnaast ook heerlijke broodjes en salades voor de lunch en diverse hoofdgerechten voor het diner. Ook als je niet van pannenkoeken houdt, kun je gezellig bij ons komen eten. Voor kinderen hebben we een speciale menukaart gemaakt. Wij hebben ook gedacht aan gasten met een allergie of intolerantie; je kunt bij ons ook gluten- en lactosevrije pannenkoeken bestellen”.

Horecatijgers

Eigenaren Erwin van Munsteren en Eric Verboon zijn echte horecatijgers. Ze zijn ook eigenaar van Restaurant de Landerij in Waddinxveen. Erwin is gastheer, Eric kok. De komende tijd zijn zij dagelijks aanwezig in de Suikerhoeve om er een gezellig en sfeervol restaurant van te maken.

Adres en openingstijden

Restaurant de Suikerhoeve is van woensdag tot en met zondag geopend van 11.30 tot 20.00 uur en is te vinden op het terrein van de Zevensprong, Noordenseweg 23 in Nieuwkoop. Hier vind je ook diverse musea, VVV Nieuwkoop en verschillende ateliers. Meer info? Ga naar suikerhoeve.nl

 

Foto en tekst: Jasmijn Stuivenberg - Ontdek Nieuwkoop