Magazine Ontdek Nieuwkoop wijdverspreid

Magazine Ontdek Nieuwkoop wijdverspreid

Magazine Ontdek Nieuwkoop wijdverspreid

Je hebt het vast al gespot: ons mooie magazine Ontdek Nieuwkoop! We hebben al vele complimenten mogen ontvangen over hoe het magazine eruit ziet. "Fris" "mooie foto's" en "leuk vorm gegeven" zijn veel gehoorde reacties. We hebben de vrijwilligers van TIP bereid gevonden het magazine voor ons te verspreiden en inmiddels is dat nu overal gelukt.

Uitdelen op evenementen en beurzen
Een advertentie in het AD heeft ervoor gezorgd dat er zelfs aanvragen voor magazines kwamen uit het hele Groene Hart. Ook wordt het op diverse relevante evenementen en beurzen uitgedeeld, zoals tijdens de Kunstroute en straks bij de start van de LAURA. Het magazine is inmiddels ook online te lezen op onze website. 

Magazines erg geliefd bij recreant
Het magazine ligt nu op vele drukbezochte locaties in de gemeente, in en buiten de regio. We hebben ook al van een aantal verspreidingspunten vernomen dat de magazines erg geliefd zijn en ze er snel doorheen gaan. De magazines worden meegenomen, en laat dat nu net de bedoeling zijn! 

Let op; Nieuwe magazines op te halen bij TIP!
Bij het TIP aan de Noordenseweg 23A in Nieuwkoop liggen nog voldoende magazines om jouw voorraad aan te vullen. Mocht het onmogelijk zijn de magazines zelf op te komen halen, neem dan even contact op met het TIP.