Magazine Ontdek Nieuwkoop bijna klaar!

Magazine Ontdek Nieuwkoop bijna klaar!

We hebben er allemaal keihard aan gewerkt en binnenkort rolt dan toch echt het eerste 'Magazine Ontdek Nieuwkoop' van de pers. We zijn trots! Het magazine zal verspreid worden naar diverse drukbezochte locaties binnen de gemeente en in de regio, maar vooral ook naar vele plekken buiten de regio. Het magazine heeft immers het doel om toeristen te verleiden naar Nieuwkoop te komen en hier tijd door te brengen. Door het formaat is het een handig mee-neem magazine geworden. Het magazine is ook online leesbaar op onze website. 

Inspiratie voor gasten
De gasten die Nieuwkoop al gevonden hebben, kunnen op hun gemak het magazine lezen op het terras, in hun B&B of op hun boot bijvoorbeeld. Het inspirerende magazine vertelt het verhaal van Nieuwkoop en laat zien wat er voor leuks te doen is. Voor meer informatie en het complete overzicht van activiteiten kan de bezoeker natuurlijk het beste onze website met de UitAgenda raadplegen. Die is namelijk altijd up-to-date!

Ontdek Nieuwkoop biedt crossmediale marketing
Op deze en vele andere manieren wordt de link vanuit het magazine steeds naar de website van Ontdek Nieuwkoop gelegd. Dit omdat de bezoeker zich nu eenmaal graag online uitgebreid informeert en veelal daar de keuzes maakt van bijvoorbeeld een fietsroute, waar er gegeten gaat worden of welke activiteit zal worden geboekt.

Klik en boek
Als er gevonden is wat men zoekt, klikt men eenvoudig op de link van de aanbieder naar keuze en reserveert men direct op de eigen pagina van het bedrijf. Zo versterken het magazine en de website elkaar en profiteer de aanbieder optimaal van Ontdek Nieuwkoop als marketing- en promotiekanaal.

Auteur: Joke Pelser