Lovende recensies over corona-proof kamperen bij Kampeerhoeve Koole

Lovende recensies over corona-proof kamperen bij Kampeerhoeve Koole

Kampeerhoeve Koole in Noorden (gemeente Nieuwkoop) wordt geprezen door gasten vanwege het corona-proof kamperen. In de recencies op campercontact kun je lezen dat men erg tevreden is over de manier waarop Koole omgaat met de coronamaatregelen. Eigenaar Johan Koole laat weten blij te zijn met de beoordelingen. Johan: "Ze zijn een pluim op het harde werk wat we verricht hebben om alles voor de gasten veilig in orde te maken. Misschien dat mensen die nog twijfelen om te gaan kamperen door de recensies nu toch gaan boeken. Want het is nog wel wat te stil." 

Een gast schrijft: "Wij komen hier regelmatig, super vriendelijke uitbaters, mooie plaatsen ruim en ver van elkaar, over social afstand gesproken.....zo moet het. En nu met de COVID-19 regels hebben we ons nog nooit zo veilig gevoeld als hier. Alle deuren van sanitair staan open, op de inkom een desinfecteergel. Zelfs aan de bak van de chemische lozing. De afwas unit volle 1,5m afstand. Sanitaire ruimte toppie. "

Of deze reactie: "Keurige camping, ze snappen hier hoe corona hygiëne maatregelen werken, prima uitvalsbasis voor vele fietstochten in de buurt, komen zeker nog eens terug." 

Heb jij ook een verhaal over 'vakantie of activiteiten in tijden van corona' ? Neem dan contact op via info@ontdeknieuwkoop.nl vertel het ons en wie weet delen we het op onze media.

Auteur: Joke Pelser

Foto: Kampeerhoeve Koole