Lancering Groene Hart recreatiekrant

Lancering Groene Hart recreatiekrant

Op maandag 3 juli vond de lancering plaats van de eerste editie van de Groene Hart recreatiekrant in Avifauna te Alphen aan den Rijn. Wethouder van Alphen aan den Rijn, Relus Breeuwsma, ontving de eerste krant uit handen van Kees van Velzen, namens het bestuur van Stichting Groene Hart Verbinders.

 Stichting Groene Hart Verbinders

De Groene Hart recreatiekrant is een initiatief van Stichting Groene Hart Verbinders. Deze stichting is een regionaal samenwerkingsverband van diverse gemeenten in het Groene Hart. Deze gemeenten en de gebiedsmarketingorganisaties in de gemeenten hebben gezamenlijk een mooie krant gemaakt waarmee inwoners en bezoekers van het Groene Hart geïnspireerd worden met leuke locaties, uitjes en routes in deze regio.

 Op Pad in het Groene Hart

De recreatiekrant sluit aan bij de marketing campagne ‘Op Pad in het Groene Hart’. Via video’s, advertenties in de media, berichten via social media, redactionele artikelen, routefolders en de website worden inwoners en (potentiële) bezoekers van het Groene Hart geïnformeerd over de talloze activiteiten en bezienswaardigheden in het Groene Hart.

De recreatiekrant Groene Hart wordt verspreid in een oplage van 40.000 stuks op plaatsen waar veel bezoekers verblijven zoals VVV’s, verblijfsaccommodaties en attracties. Als deze eerste editie succesvol ontvangen wordt, is het plan om de recreatiekrant Groene Hart twee keer per jaar uit te brengen. Op deze manier wordt gezamenlijk gewerkt aan de promotie van het Groene Hart.

De recreatiekrant is overigens ook online te lezen op de recreatiewebsite groenehart.nl