Jessica deed rondje Nieuwkoop voor Fiets Actief

Jessica deed rondje Nieuwkoop voor Fiets Actief

Fietsvlogger Jessiva de Korte was op bezoek in Nieuwkoop om in opdracht voor het Fiets Actief magazine een route in Nieuwkoop te fietsen en daar verslag van te doen. 

Het was vorig jaar september dat Nieuwkoop Marketing een berichtje ontving van Jessica. Ze was op zoek naar een plek om te overnachten en te eten in Nieuwkoop, en of we nog tips hadden voor locaties waar ze langs kon gaan. Nou, daarvoor was ze aan het juiste adres! Jessica had van het nr 1 fietsmagazine Fiets Actief een opdacht gekregen om een mooi artikel te maken. Ze heeft ervoor gekozen om dat rond de Nieuwkoopse Plassen en door Bodegraven te doen. Uiteraard zijn wij dankbaar voor deze mooie publiciteit en hebben we samen met de ondernemers Jessica geholpen waar we konden om dit mogelijk te maken. 

Ondanks de drukte vonden we nog een leuke overnachtingsplek langs de Meije. Restaurants Strand Zomer en Tijsterman hebben Jessica en fietsmaatje Jamilla ook met open armen ontvangen en ze hebben genoten aan de plassen. Het was nog even spannend of het Zonneveer op tijd gehaald kon worden, vanwege de vele mooie fotostops onderweg, maar ook dat is gelukt. De zon scheen uitbundig, het water was stalend blauw en de Meije lag er vredig bij als altijd. Het werd een prachtig avontuur en daarmee ook een heel leuk artikel met mooie beelden van Nieuwkoop. Sommige mensen hebben toch wel heel erg leuk werk!

Als je wilt kun je het hele verhaal lezen in het magazine Fiets Actief van maart 2024. 

Auteur: Nieuwkoop Marketing