Introductie Ontdek Nieuwkoop

Introductie Ontdek Nieuwkoop

Introductie Ontdek Nieuwkoop 12 juli 


Door middel van een presentatie is dinsdag 12 juli Netwerk Ontdek Nieuwkoop door Martijn Kempen, mede-oprichter en eigenaar van Hotel Restaurant De Ziende, voorgesteld aan genodigden.

Arjan Bakker van Kaag en Braassem Promotie vertelde over hoe de gebiedsmarketing in onze buurgemeente tot stand is gekomen en hield een pleidooi voor samenwerking. Ook wees hij op het belang van voldoende financiële middelen om dit tot een succes te maken. 

Daarna werd het tijd om de website www.ontdeknieuwkoop.nl live te zetten. Dit gebeurde door middel van een officiële handeling van burgemeester Frans Buijserd: een druk op de digitale knop. De aanwezigen reageerden enthousiast op de nieuwe website tijdens de borrel na afloop weren er veel complimenten uitgedeeld.

Burgemeester over toerisme en recreatie 


Burgemeester Frans Buijserd: "Ik ben trots op de landingspagina en de nieuwe website ontdeknieuwkoop.nl. Hierdoor zijn de activiteiten in de gemeente veel zichtbaarder. We willen recreatie en toerisme versterken en onze gemeente breed onder de aandacht brengen. Deze landingspagina en ontdeknieuwkoop.nl is een van de manieren om daar invulling aan te geven."
(Bron en foto gemeente Nieuwkoop)