Ontdek Nieuwkoop op Instagram

Ontdek Nieuwkoop op Instagram

Ontdek Nieuwkoop op Instagram  

Instagram is een interessant medium om een gebied op de kaart te zetten. Door de juiste labels (hashtags) aan je foto's te hangen, bereik je niet alleen je volgers, maar ook iedereen die geinteresseerd is in foto's met dat label. En deze kunnen dan weer volgers worden. De kunst is om niet alleen maar te zenden, maar ook naar je volgers te luisteren en op hen te reageren. Dat alles vergt veel tijd. Maar dan heb je ook een waardevolle doelgroep aan je verbonden en een groot bereik. Dat komt zowel de naamsbekendheid als de reputatie ten goede. Je krijgt bovendien een hoge gunfactor als je ook echt sociaal bent op sociale media. Deel dus ook berichten en reageer op wat anderen bezighoudt!

Geduld is een schone zaak

Het opbouwen van een beetje netwerk duurt even, zelfs een paar jaar. We zien wel eens dat bedrijven volgers kopen, dan gaat het een stuk sneller. Maar hoe verleidelijk het ook klinkt, dit raden we ten zeerste af! Liever tegen 100 echte betrokken volgers praten dan tegen 1000 gekochte volgers die van geen enkele waarde zijn. Dat kost alleen maar tijd en is ook niet best voor je interactieratio. Dit getal neemt Instagram mee in je waardering en hiermee bepaalt het platform of je bericht aan anderen wordt getoond of niet. Best belangrijk dus! Kortom, wees sociaal, eerlijk en heb geduld. Dat wordt altijd beloond.

Instagrammers doen een dagje Nieuwkoop

Deze zomer waren de 40-plusvriendinnen (een groep Instagrammers) op uitnodiging van Nieuwkoop Marketing in Nieuwkoop. Een aantal ondernemers en organisaties zag hun kans schoon voor een flinke promotie op dit medium. Lees meer op het blog dat Sandra Engels, ook bekend van het account IGHolland, over deze geweldige dag maakte.  De foto's en stories over Nieuwkoop trokken veel aandacht op Instagram. 

Bekijk de Instastorie hier

Ook Instagram beter inzetten?

Voor ondernemers kan Instagram heel goed werken. Wil je meer weten? Neem dan contact op met Nieuwkoop Marketing via info@ontdeknieuwkoop.nl En heb je eventueel interesse in een training? Geef het aan ons door en bij voldoende belangstelling gaan we dat in het voorjaar voor je organiseren.

Bekijk ons account en volg ons op Instagram