Hollandse Plassen starten met gebiedspromotie

Hollandse Plassen starten met gebiedspromotie

Een feestelijk momentje voor de bestuurders van de Hollandse Plassen! Gisteren werd namelijk het startsein gegeven om met de marketing en promotie voor het gebied te kunnen beginnen. 

Die promotie doet de stichting niet alleen. Daarvoor hebben ze de handen ineengeslagen met de ondernemersvereniging OPHP, Stichting Groene Hart Verbinders en lokale marketeers zoals Nieuwkoop Marketing. Ze werken samen aan het bekender maken van de Hollandse Plassen als mooie recreatieve locatie, voor bewoners van het Groene Hart én voor bezoekers.

Ieder gebied heeft een eigen karakter op het gebied van natuur en beleving en diverse watersportmogelijkheden die uiteenlopen van suppen en kanoen, tot zeil en sloepvaren.  De Hollandse Plassen zijn een aaneengesloten watergebied dat bestaat uit de Vinkeveense Plassen, Nieuwkoopse Plassen, Langeraarse Plassen, Zegerplas, Vlietland, Braassemermeer, Kagerplassen en de Westeinderplassen, met de bijbehorende verbindende rivieren en vaarten. Een oer-Hollands gebied waar water en polders elkaar afwisselen.

De marketing wordt mede mogelijk gemaakt door subsidie vanuit de provincie Zuid-Holland.