Het Zonneveer vaart weer!

Het Zonneveer vaart weer!

Fietsers en wandelaars die een heerlijk "Rondje Meije" willen doen, kunnen vanaf 27 april weer gebruik maken van het Zonneveer. De vrijwilligers hebben er weer zin in! 

Het Zonneveer onderhoudt in de zomer een veerdienst voor fietsers en voetgangers over de Nieuwkoopse Plassen. De boot wordt voor 100% van zonne-energie voorzien. We vertrekken (om 11, 13 en 15 uur) in Noorden vanaf de loswal bij de R.K.-kerk en voor de terugtocht vanaf de Hollandsche Kade in De Meije (om 12, 14 en 16 uur). Dit is een verbinding tussen de fietsknooppunten 57 en 83 en duurt een klein uurtje.

Fluisterstil genieten

Bas van Benten: "Passagiers gaan genieten van de schitterende natuur en de rust die er heerst. Vogelliefhebbers kunnen hun hart ophalen aan de waarneming van wulpen, zwarte stern, purperreiger of de imposante kiekendief. Voor de plantengenieters is de moerasorchis en galigaan de moeite waard. Kortom; een klein uurtje fluisterstil genieten! Vanaf eind april varen we dagelijks, behalve op maandag, tot de 2e zondag in september"

Tarieven

Je vaart een enkele reis, heen of weer. Het tarief is € 3,- euro per persoon en € 1,- euro voor een fiets.

 Klik hier voor de route  "Rondje Meije" en alle andere fiets- en wandelroutes in en rond Nieuwkoop. 

Klik hier voor meer recreatienieuws