Het NON van - Martijn Kempen

Het NON van - Martijn Kempen

Het NON van Martijn Kempen

Sinds 2015 ben ik de eigenaar van Hotel - Restaurant De Ziende aan het Zuideinde in Nieuwkoop. Daarnaast zit ik in het bestuur van de branchevereniging voor de horeca, de KHN. In februari 2016 klopte ik samen met twee collega-ondernemers aan bij de Gemeente Nieuwkoop met een plan om Nieuwkoop beter te profileren op marketinggebied. Inmiddels ben ik dus ook netwerkpartner bij het NON.

Ik vind het erg belangrijk om onder één herkenbare naam de gebiedsmarketing aan te duiden en hier een interessant verhaal neer te zetten voor de bezoeker. De plannen waar we mee kwamen waren een goede en moderne website maken, waar iedereen snel de informatie vindt die hij zoekt, en aansluitend een magazine te maken dat makkelijk is mee te nemen en qua inhoud interessant en leuk genoeg is om thuis verder te lezen. En tot slot om Nieuwkoop ook op social media beter zichtbaar te laten zijn.

Het netwerk heeft dit allemaal goed opgepakt en we hebben inmiddels samen al een paar mooie dingen bereikt. Door de vele ideeën die er aan tafel naar voren kwamen, zijn er zelfs al meer dingen in gang gezet dan we in het begin hadden durven hopen. Die moderne website is gemaakt en we hebben ook al 2 netwerkborrels georganiseerd. De social media wordt inmiddels volop ingezet en er is een promotiefilm voor Nieuwkoop ontwikkeld die alle aanbieders kosteloos als promotiemateriaal mogen gebruiken. Want delen is vermenigvuldigen en ik hoop dan ook dat alle ondernemers en organisaties die er belang bij hebben de samenwerking met ons weten te vinden.  Er staat nog veel meer te gebeuren!