Game Nights bij Mandarin

Game Nights bij Mandarin

Een diner gevolgd door een pubquiz met voor het beste team een cadeaubon van 100 euro. Chinees Specialiteiten Restaurant De Mandarin aan de Dorpsstraat gaat Game Nights organiseren om de vakanties in te luiden.

“Een energieke host gaat ervoor zorgen dat het een feestje wordt”, vertelt eigenaresse Janny Man. “Vanzelfsprekend zorgen we dat alles coronaproof is. Zo laten we teams toe van drie of vier personen. En het uitserveren van het diner gebeurt op gepaste afstand.”

De Game Nights zijn op iedere eerste maandag in de schoolvakanties. De ontvangst is van 17.00 tot 17.30 uur, de pubquiz start rond 19.30 uur. “Met de Game Nights willen we alle vakanties – vanaf de herfstvakantie tot en met de zomervakantie – inluiden. Schrijf je dus in en ga de strijd aan.”

De kosten voor het diner en pubquiz (exclusief drankjes) zijn 35 euro per persoon. Teams van drie of vier personen van 18 jaar en ouder kunnen zich aanmelden via gamenights@mandarin-nieuwkoop.nl. De eerste Game Night is op maandag 19 oktober.

Tekst en foto: Anke Steffers