Foto's van boswachter John nu ook op Instagram

Foto's van boswachter John nu ook op Instagram

Volg boswachter John op Instagram

Kun jij geen genoeg krijgen van de mooie foto’s van de boswachters van Natuurmonumenten? Nu kun je boswachter John Pietersen op Instagram volgen en zie je de allermooiste foto’s van de Nieuwkoopse Plassen op jouw beeldscherm verschijnen.  

Natuurpracht op je beeldscherm

Boswachter John Pietersen van Natuurmonumenten woont en werkt in de Nieuwkoopse Plassen; een natuurgebied gelegen tussen Alphen aan den Rijn en Woerden. “De Nieuwkoopse Plassen vervelen mij geen seconde. Ik verwonder mij keer op keer over de schoonheid van dit natuurgebied en deze natuurpracht wil ik dan ook graag met jullie delen”, vertelt boswachter John.  

Volg hem op https://www.instagram.com/boswachterjohn/ en geniet van de foto’s van dit prachtige natuurgebied.  

Over de Nieuwkoopse Plassen

De Nieuwkoopse Plassen is een heel bijzonder en veelzijdig natuurgebied. Je vaart hier van een klein spannend slootje zo de open plas op. Maar je kun de Nieuwkoopse Plassen ook wandelend ontdekken. Bezoekerscentrum Nieuwkoopse Plassen aan de Dorpsstraat 116 is een goed startpunt voor je vaartocht of wandeling naar Ruygeborg. Bijzondere vogels zoals de purperreiger en lepelaar vinden in dit laagveenmoeras een thuis.