Fotogroep Nieuw Perspectief

Fotogroep Nieuw Perspectief

Fotogroep Nieuw Perspectief! present op Kunstroute Nieuwkoop 2024

Hét traditionele expositiegebeuren van kunstenaarsdorp Nieuwkoop vindt dit jaar plaats op zaterdag 18, zondag 19 en maandag 20 mei aanstaande. Meer dan 50 kunstenaars tonen hun werk in eigen atelier of werkplaats aan het publiek.

De Nieuwkoopse Fotogroep Nieuw Perspectief! doet dat weer in De Stal, gelegen in de Heemtuin aan de Kennedylaan 33A. De Stal is overigens het verenigingsgebouw van IVN Nieuwkoop, dat op de eerste pinksterdag van zondag 19 mei van 14.00 tot 16.00 uur een open dag houdt. Oprichters Jan Kranenburg en John Timmerman van de Nieuwkoopse vriendenclub van enthousiaste amateurfotografen, organiseren niet alleen goedbezochte bijeenkomsten voor het presenteren en bespreken van foto’s. Zij regelen ook interessante fototrips, workshops en andere fotogerelateerde activiteiten. Zij zagen hun geesteskind de afgelopen zeven jaar flink groeien. De fotogroep telt nu ruim 30 deelnemers, die allen sinds hun deelname hun kennis van cameratechniek, compositie en fotogenieke plekken hebben zien toenemen. Deelname aan exposities wordt ook sterk gestimuleerd. Deze vormen voor de deelnemers een uitgelezen gelegenheid om hun fotografische kunnen aan een groter publiek te laten zien.

De openingstijden in De Stal zijn op zaterdag 18 mei van 12.00 tot 17.00 uur en op zondag 19 en maandag 20 mei van 11.00 tot 17.00 uur. Zoals altijd is de toegang gratis en is iedereen van harte welkom in De Stal! Voor meer informatie: john@fotogroep-nieuwperspectief.nl

Foto: John Timmerman