Fietstocht met gids

Fietstocht met gids

Fietstocht met gids

Ontspannen fietsen en genieten? Boek dan een fietstocht rondom Nieuwkoop met gids! Samen met gids Leo ontdek je de mooiste plekjes in en rondom Nieuwkoop. Onderweg geeft Leo uitleg over wat je tegenkomt en kun je foto’s maken.

Geen gedoe dus met knooppunten of fietskaarten, je volgt gewoon onze gids. Er wordt op een rustig tempo gefietst en onderweg zijn er genoeg momenten om even stil te staan en te genieten van deze prachtige omgeving.

De fietstocht is rond de 35 kilometer en het startpunt is bij de TOP in Nieuwkoop. Vanuit daar begint de fietstocht rondom de Nieuwkoopse Plassen. Via het Noordse Dorp en Woerdense Verlaat fietsen we naar de Meije. Deze prachtige weg biedt weidse uitzichten over de weilanden en soms vang je een glimp op van de Nieuwkoopse Plassen.

Leo Wolff: "Tussendoor kiezen we een leuke plek uit waar we onze lunch kunnen opeten. Bij de iconische watertoren (Pietje Potlood)  fietsen we het Meijepad op en fietsen we midden door de plassen! We doen nog een uitstapje naar de Molenviergang in Aarlanderveen waar ik je meer vertel over de werking van de molens. Via de polder en door de Dorpsstraat in Nieuwkoop fietsen we terug naar de TOP aan de Noordenseweg. "

Minimaal 4 en maximaal 8 personen. Dagelijks beschikbaar. Alleen op reservering. 

Reserveren en kosten:

Telefoonnummer: 

Prijs per persoon: