Fan van Nieuwkoop: Klaas uit Woubrugge

Fan van Nieuwkoop: Klaas uit Woubrugge

Soms ontvangen we zulke leuke berichtjes, zomaar spontaan, dat we besloten hebben deze af en toe met jullie te delen. Onderstaand lees je het verhaal van Klaas uit Woubrugge, die een echte Nieuwkoop-fan is.

Klaas: "Ik ben met mijn zwager een LAW-wandelaar en we wandelen vele kilometers door Nederland. Om een oefendag in te lassen had ik een route gekozen in Nieuwkoop van rond de 25 km. Ik had mijn wagen neergezet bij een cafeetje in Noorden en kwam terecht in de Groene Jonker en aan het eind van de dag in de Lusthof de Haeck. Wat een prachtige gebieden!

Dit heb ik later aan mijn vrouw laten zien en vervolgens aan mijn zwager en schoonzus en die keer hebben we ook een fluisterboot gehuurd bij Tijsterman. En een paar weken geleden ontdekten we nog een leuk kort wandelgebied omringt door water en een nieuw restaurant ernaast met en kunstgalerij en dergelijke (redactie: Ruygeborg). Het was een boerderij geweest en bestond net een jaar. Kortom, Nieuwkoop is prachtig met ook zeer aangename horeca!"