Even voorstellen: Jantiene Berg van Golf en Countryclub Liemeer

Even voorstellen: Jantiene Berg van Golf en Countryclub Liemeer

In de rubriek "Even Voorstellen" maken we vandaag kennis met Jantiene Berg, manager bij Golf & Countryclub Liemeer. We bezochten haar op één van de mooiste plekjes van de gemeente Nieuwkoop

Hoe ben je hier beland? Jantiene:"Het is nooit in mij opgekomen dat mijn werkplek bijna in mijn achtertuin zou zijn. Maar sinds 2 jaar is dat wel de realiteit. Ik weet nog goed toen in 2000 voor het eerst het dorp Ter Aar binnen reed om naar het huis te kijken waar ik nu nog steeds woon. De weidsheid van het Groene Hart trok mij meteen aan. Inmiddels woon ik al 24 jaar hier en ontdek ik nog steeds nieuwe dingen in onze regio. Afgelopen winter nog was ik te vinden op de Nieuwkoopse plassen tijdens de Bikkeltocht. En bikkelen was het met een stevige oostenwind."

Je bent nu een jaar manager hier. Kende je de golfclub daarvoor ook al? "Toen er in 2007 aangekondigd werd dat er een plannen waren om een golfbaan aan te leggen op nog geen 3 kilometer van mijn huis maakte in als golfer een vreugde sprongetje. Golf & Countryclub Liemeer had er direct een lid van het eerste uur bij. Uit die periode herinner ik mij nog hoe belangrijk het geven van informatie is. Als manager van de baan zou ik graag willen laten zien dat de golfbaan een belangrijke rol speelt in de regio als het gaat om bijvoorbeeld terug geven van de natuur, vitaliteit en de rol die wij vervullen voor op sociaalvlak voor met name ouderen."

Wil je verder nog iets meegeven aan onze lezers? "Het imago wat ons wordt aangemeten staat vaak ver af van de realiteit. Kom gerust eens kijken, er ligt een mooi laarzenpad om Golf & Countryclub Liemeer. Iedereen is in ons clubhuis van harte welkom (ook met viervoeter) voor een hapje of een drankje. Het uitzicht vanuit het restaurant en het terras is schitterend!"