De Hollandsche Leeuw start verhuur SUP’s, e-Choppers en fietsen

De Hollandsche Leeuw start verhuur SUP’s, e-Choppers en fietsen

De Hollandsche Leeuw start verhuur SUP’s, e-Choppers en fietsen

Herberg De Hollandsche Leeuw is begonnen met DHL Actief Genieten. Toeristen, maar ook Nieuwkopers, kunnen SUP’s, e-Choppers en fietsen huren. En het DHL-team heeft nog veel meer ambitieuze plannen.

Spil achter DHL Actief Genieten is Arthur Bussink (34) uit Alphen aan den Rijn. Hij deed de Hogere Hotelschool en heeft verschillende eigen bedrijven in de sportbranche. Ook is hij nauw betrokken bij Hockeyclub Nieuwkoop. “Ons doel met DHL Actief is een goed kwalitatief product neerzetten om mensen in Nieuwkoop te kunnen laten genieten van vrijetijdsbesteding,” vertelt Arthur enthousiast. “We zijn gestart met de verhuur van SUP’s, e-Choppers en fietsen. En inmiddels is een speurtocht uitgezet voor fietsers en e-Chopper-gebruikers. Binnenkort volgt een speurtocht voor wandelaars.”

Arthur werkt samen met Ole Pelser (17) uit Nieuwkoop die de uitgifte van de gehuurde diensten voor zijn rekening neemt. Ook start DHL binnenkort met Sfeervol genieten. Samen met Frank de Koning van De Koning Catering & Events zijn smakelijke smulboxen samengesteld. Om mee te nemen tijdens een tocht of om thuis te gebruiken.

SUP-middag

Daarnaast zijn verschillende activiteiten nog volop in ontwikkeling. Eén activiteit loopt al. “Elke woensdagmiddag in de zomer bieden wij een SUP-middag met instructeur aan. Ik sup erg veel en leer de deelnemers de beginselen van het suppen of, als ze verder gevorderd zijn, de techniek verfijnen. Wij hebben tien planken, maar deelnemers kunnen ook meedoen met hun eigen board.”

Het team draait dit jaar DHL Actief Genieten als proef om, als De Hollandsche Leeuw volgend jaar heropent, een vliegende start te kunnen maken. “We hebben heel veel plannen en ideeën die we de komende maanden gaan uitwerken. De Hollandsche Leeuw wordt synoniem van ‘Samen genieten’. Met een hapje en een drankje én actief, de plassen op en de omgeving in.”

 

Kijk voor de verhuurmogelijkheden van De Hollandsche Leeuw op: www.hollandscheleeuw.nl. Binnenkort volgt ook een eigen pagina voor de Hollandse Leeuw op Ontdek Nieuwkoop en kun je de evenementen zoals de SUP-middagen ook in onze agenda vinden.  

 

Foto’s: Arthur Bussink op een e-Chopper en Ole Pelser met één van de sup-planken van DHL Actief. Foto: De Hollandsche Leeuw