Colinda Leliveld wint bij Facebookactie Ontdek Nieuwkoop

Colinda Leliveld wint bij Facebookactie Ontdek Nieuwkoop

Winnaar Kerstwinactie online bekend gemaakt

Bekijk het filmpje 

Met het bovenstaande filmje werd de winnaar bekend gemaakt van Kerstwinactie op de Facebookpagina van Ontdek Nieuwkoop. Colinda Leliveld mag het felbegeerde fotoboek Wolken Wild Water komen ophalen. Ze heeft laten weten hier heel erg blij mee te zijn! Het boek werd speciaal voor deze actie aangeboden door de maker, fotograaf Maarten Koch. 

De animo om mee te doen was zeer groot. Meer dan 10.000 mensen hebben het bericht bekeken! Een groot aantal heeft het bericht gedeeld, geliked of een leuke reactie achter gelaten. De namen van al deze mensen werden in een speciaal programma ingevoerd, dat uiteindelijk met een druk op de knop een winnaar heeft bepaald. 

De Facebookpagina van Ontdek Nieuwkoop is pas een paar maanden geleden in het leven geroepen. Het doel is mensen te informeren over welke leuke dingen er te doen en te zien zijn in de gemeente Nieuwkoop. Een evenement, een mooie foto, een leuke gebeurtenis? Je vindt dit dus niet alleen op de website en in de uit agenda van Ontdek Nieuwkoop, maar ook op Facebook. En dat dat wordt gewaardeerd blijkt wel uit alle mensen die de Facebookpagina zijn gaan volgen en uit hun reacties! 

Door Joke Pelser