Click, collect en steun de lokale winkeliers

Click, collect en steun de lokale winkeliers

Actie voor winkels in Nieuwkoop

Ook nu veel winkels nog gesloten moeten blijven, kun je wel gewoon winkelen in je eigen dorp. Er is lokaal veel meer online te bestellen dan je denkt. En afhalen kan gewoon veilig, makkelijk, super snel en dichtbij! Alleen weet nog niet iedereen dit, en dat is jammer.

Koop lokaal

Premier Rutte deed in de laatste persconferentie ook de oproep om via ‘Click & Collect’ je aankopen vooral lokaal te doen. Dus heb je een cadeautje nodig, snak je naar een paar leuke nieuwe dingen voor je huis of is er iets aan vervanging toe? Ga dan niet naar de grote online winkels, maar bekijk wat er ‘om de hoek’ te koop is. Zo kun je toch even shoppen en zorgen we er samen voor dat deze winkels er straks ook nog zijn.   

Click & Collect website

Om de mogelijkheid van bestellen en afhalen in de gemeente Nieuwkoop beter bekend te maken, besloten de winkeliers in Ter Aar de hulp in te schakelen van Nieuwkoop Marketing. Voor de lokale horeca hebben zij ook het aanbod van ‘Afhalen & Bezorgen’ op hun website Ontdek Nieuwkoop geplaatst. Dit overzichtelijk bleek een schot in de roos. Nu komt daar dan ‘Click & Collect’ bij, in de hoop dat mensen dit overzicht net zo goed gaan gebruiken en er meer lokaal gekocht wordt. Na Ter Aar melden zich inmiddels ook winkels uit de andere kernen en die zijn uiteraard van harte welkom. Er wordt nu nog even hard gewerkt om de startpagina op de website compleet te maken maar u kunt natuurlijk al wel even een kijkje nemen.

Link naar de pagina met overzicht winkels: ontdeknieuwkoop.nl/click-collect

De actie wordt ondersteund door de Gemeente Nieuwkoop. Meer informatie? Mail info@ontdeknieuwkoop.nl of ga naar ontdeknieuwkoop.nl/click-collect

Auteur: Joke Pelser

Foto: Liefs Fashion

Lees meer nieuws