Campagne Op Pad in het Groene Hart

Campagne Op Pad in het Groene Hart

Op Pad in het Groene Hart langs de mooiste routes

Het Groene Hart van Holland is gestart met een zomercampagne 'Op Pad in het Groene Hart'. De mooiste fiets- en wandelroutes in het Groene Hart zijn nu verzameld in handige uitvouwbare routeboekjes, Z-cards genoemd. In totaal zijn er maar liefst 23 routes in kaart gebracht: 10 fietsroutes, 7 wandelroutes en 6 vaarroutes. De vaarroutes verschijnen binnenkort naar verwachting ook op een dergelijk routekaartje. Zo kunnen fiets-, wandel- én vaarliefhebbers deze zomer heerlijk op pad in het Groene Hart.

Langs de routes is er ontzettend veel te zien en te beleven in deze oer-Hollandse streek. Laat je verrassen door de schoonheid van het landelijk gebied, de fraaie vestingsteden, water, cultuur en historie. De restaurants en terrassen zijn weer open voor een heerlijke pauzestop.  Vanaf 5 juni hebben ook de attracties en musea hun deuren weer geopend en kun je volop in het Groene Hart genieten. 

De nieuwe handig routeboekjes verwijzen voor meer informatie over deze en andere routes naar de website groenhart.nl, waar in het totaal meer dan 200 routes te vinden zijn. De routeboekjes Z-cards zijn gratis op te halen bij het VVV. Daar ligt overigens ook het allereerste Groene Hart magazine, boordevol inspiratie én een flyer met aantrekkelijke kortingen voor de leukste attracties voor je klaar. Het magazine liever online lezen? Dat kan ook. Ga naar groenehart.nl/magazine

Voor ondernemers en organisaties uit het Groene Hart die willen aanhaken is er ook informatie beschikbaar op de speciale pagina op de website.