Blije gezichten bij prijsuitreiking Ontdek Nieuwkoop

Blije gezichten bij prijsuitreiking Ontdek Nieuwkoop

‘Nu kan ik Nieuwkoop eens heel anders ontdekken!’

In november was er een vrolijke bijeenkomst in Hoeve Rijlaarsdam. Die avond ontvingen de winnaars van de prijsvraag Ontdek Nieuwkoop namelijk een mooie prijs. En dat gaf veel blije reacties. ‘Leuk, ik heb nog nooit met een fluisterboot gevaren’ en ‘Nu kan ik Nieuwkoop eens heel anders ontdekken’ waren slechts een paar van de positieve reacties tijdens de uitreiking.

Nieuwkoop Marketing schreef deze zomer een prijsvraag uit: ‘Welk gebouw heeft een rieten gevel?’ Via het magazine en de website ‘Ontdek Nieuwkoop’ kon iedereen reageren op deze vraag. Pas tijdens de prijsuitreiking hoorden de winnaars welke prijs ze kregen. ‘Spannend hoor,aldus winnaar Berkhout, ‘ik ben heel benieuwd.’ Ook winnares Jansen is nieuwsgierig: ‘Zo leuk dat ik wat heb gewonnen. En wat een leuke locatie is dit, dat kende ik nog niet!’

Op de vraag wat andere toeristen niet mogen missen tijdens een bezoek aan Nieuwkoop, hoevende winnaars niet lang na te denken: ‘De ijssalon! Eerst een mooie fietstocht en dan even eenpauze bij de ijssalon. Heerlijk!’ ‘Ach ja, of een pannenkoek bij de Hollandse Leeuw. Dat deden wij als kind wel: op de fiets vanuit Wilnis en dan een pannenkoek met fruit en slagroom. Echt een feestje!’ Ook de heer en mevrouw Kreton hoeven niet lang na te denken. ‘Tja, Nieuwkoop? Dat zijn de plassen. Altijd mooi, aanrader voor iedereen! Maakt niet uit of je nu met de rondvaarboot, sloep of kano gaat.’ Nieuwkoop Marketing wenst de winnaars alvast veel plezier met hun prijs.

Wil je Nieuwkoop ook eens op een andere manier ontdekken? Kijk dan eens op de agenda vanwww.ontdeknieuwkoop.nl voor leuke en verrassende activiteiten!

De prijswinnaars: