Bezoek aan Nieuwkoop op de Bucketlist

Bezoek aan Nieuwkoop op de Bucketlist

Bestseller boek "Bucketlist'' lovend over Nieuwkoop 

Afgelopen zomer was reisblogger Marleen Brekelmans van Bijzonder Plekje bij ons te gast tijdens haar bezoek aan het Groene Hart. En dat Nieuwkoop door haar verblijf hier een bijzonder plekje in haar hart heeft veroverd, kun je lezen in haar nieuwe boek de Bucketlist. Hier toont Marleen de mooiste onontdekte plekjes van Nederland. Het is een boek geworden om te verslinden, te bewaren én als inspiratie te gebruiken voor je volgende bestemming.

Het boek viel deze week bij Nieuwkoop Marketing op de mat en tot onze verrassing zagen we vier prachtige pagina's vol tips en foto's over wat te doen en zien in Nieuwkoop en omgeving. Zo is er aandacht voor het sloepvaren, de Reghthuystoren, TaartTenTuin, De Molenviergang, Strand Zomer, De Sfeerstal, Tijsterman en De Watergeus. Plekken die Marleen stuk voor stuk bezocht heeft. Naast Nieuwkoop zijn er nog ruim 156 pagina's met tips en bijzonder plekjes.

We belden haar even om haar te feliciteren en natuurlijk om haar te bedanken. Marleen: "Ik ben zo ontzettend trots. Inmiddels is de 4de druk in de maak, dat had ik nooit verwacht. Het boek is met veel enthousiasme ontvangen en staat zelfs als snelste stijger op 16 in de bestsellerlijst!" Wij gaan er eens even goed voor zitten. Mocht je benieuwd zijn, het boek is te koop via de website van Marleen, bijzonderplekje.nl  

Eerder schreef Marleen al een reisblog over Nieuwkoop  Je leest het blog hier.  

Auteur: Joke Pelser

Foto: Marleen Brekelmans

Meer nieuws lezen