Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

Bereikbaarheid

Met de auto naar Nieuwkoop

Je kunt op verschillende manieren met de auto naar Nieuwkoop. De gemeente Nieuwkoop ligt midden in het Groene Hart en is bereikbaar vanaf de A12 afslag Bodegraven/Alphen aan den Rijn, de A2 afslag Breukelen of Vinkeveen en de A4 afslag Nieuw Vennep/Alphen aan den Rijn. In Nieuwkoop kun je overal vrij parkeren. Hou er rekening mee dat er op sommige centrumparkeerplaatsen in Nieuwkoop en Ter Aar een parkeerschijf verplicht is en je daar maximaal 2 uur mag staan. Plan je route naar Nieuwkoop.

Op de fiets naar Nieuwkoop

Liever op de fiets naar Nieuwkoop? De gemeente is per fiets zeer goed bereikbaar over mooi aangelegde fietspaden en langs prachtige natuur.  Plan je fietsroute naar Nieuwkoop.  Eenmaal in Nieuwkoop zijn er op onze website verschilende mooie fietsroutes beschikbaar. 

Combinatie auto en fiets

Een goede manier om Nieuwkoop te ontdekken is de combinatie auto en fiets. Bij het VVV vind je een Toeristisch Overstappunt (TOP). Hier kun je de auto parkeren en met de fiets verder gaan. (Electrische) fietsen zijn indien gewenst te huur bij het VVV. Klik hier voor fietsverhuur in Nieuwkoop

Met het openbaar vervoer naar Nieuwkoop

Wanneer je met het openbaar vervoer naar Nieuwkoop wilt komen, vind je alle informatie op www.9292ov.nl en de reisplanner van Arriva.

Van Schiphol naar Nieuwkoop

Van Schiphol naar Nieuwkoop reis je binnen een half uur. Kijk voor meer informatie over autoverhuur of een taxi bestellen op de website van Schiphol. Of boek een taxi online via Flyride.

Amsterdam is dichtbij

Je bezoek of verblijf in Amsterdam combineren met Nieuwkoop? Dat is heel goed mogelijk! Je bent in Amsterdam, maar je wilt ook iets zien van het echte Holland en de Hollandse landschappen. Even weg uit de drukte. Nieuwkoop is dan een uitstekende keuze. Je kunt per trein, bus, auto of taxi reizen. Met het openbaar vervoer ben je ongeveer 80 minuten onderweg, met de (huur)auto of taxi slechts 40 minuten. En als je tijd hebt, hoef je natuurlijk niet persé dezelfde dag weer terug; op deze website vind je de leukste mogelijkheden om te overnachten in Nieuwkoop!