Bedrijven

Informatie voor bedrijven  

Wil je op de hoogte blijven van de activiteiten, heb je een foto nodig voor promotie, wil je je evenement, bedrijf, product of arrangement promoten? Lees snel verder. 

Doe mee, word partner

Nieuwkoop Marketing en de media van Ontdek Nieuwkoop kunnen niet bestaan zonder partners. Samen zetten we Nieuwkoop echt op de kaart en brengen we alle informatie over wat er hier te doen en te zien is onder de aandacht van de recreant en toerist. Zeer actief en professioneel! 

Heb je een bedrijf of organisatie in of rond de Gemeente Nieuwkoop in de horeca, is je bedrijf  actief  op recreatief gebied of wil je voor je winkel meer bezoekers trekken?  Steun ons dan in ons werk door partner te worden of ons te sponsoren.

Nieuwkoop Marketing werkt met haar media, lokale en regionale samenwerkingen keihard aan meer bezoekers en meer bestedingen. Dat doen we ook voor jouw bedrijf! Voor de kosten van een kleine advertentie in een lokaal krantje krijg je bij ons het hele jaar promotie met een heel groot bereik. Online en offline. 

Ga nu naar alle  info over partner worden

Gebruik foto beeldbank

Wil je een foto uit de beeldbank gebruiken? Neem dan eerst contact met ons op en vermeld wanneer en waarvoor je hem wilt gebruiken.  Zonder toestemming vooraf mag je  in verband met de wetgeving  niets plaatsen. 

Ga hier naar de beeldbank

Nieuwsbrieven

We houden je een aantal keer per jaar op de hoogte over de ontwikkelingen op het gebied van recreatie en toerisme in Nieuwkoop. Lees onze nieuwsbrieven online. 

Bekijk de nieuwsbieven

Evenementen

Je gaat een evenement organiseren? Daar komt een hoop bij kijken. Vergeet dan ook de pbliciteit niet! Misschien wil je wel een website maken, sociale media inzetten en een Facebookevent aanmaken. Maar is dat wel nodig? Je kunt onze kanalen hier ook voor gebruiken. Of je wilt flyers maken en verspreiden, een persbericht maken etc etc. Wij hebben daar ruim ervaring mee en je kunt ons gerust om hulp of advies vragen. Een aantal online zaken kunnen we mogelijk voor je uit handen nemen. Meer weten? Mail even voor meer info.

Agendapunten aanleveren

Wil je een evenement onder de aandacht brengen dat interessant is voor onze bezoekers? Dat kan als agendapunt in de agenda. Evenementenorganisaties, stichtingen en partners kunnen deze zelf online plaatsen met een persoonlijke inlogcode.  Een inlogcode krijg je via de aanbieders login in de onderste groene balk van de webiste. Doen! Anders mis je onze 75.000  regionale en landelijke websitebezoekers en 50.000 agendabezoekers per jaar!  En dan hebben we het nog niet gehad over het bereik van onze social mediakanalen waar we jouw evenement op delen...

Arrangementen

Heb je een leuk arrangement of nieuwe recreatieve activiteit? Wil je dit promoten via de media van Ontdek Nieuwkoop? Neem dan even contact op voor de mogelijkheden. Deze service is gratis voor partners.