Organisaties en ondernemers

Organisaties en ondernemers

Nieuwkoop Marketing 

Wil je op de hoogte blijven van de marketingactiviteiten, wil je je evenement, bedrijf, product of arrangement in Nieuwkoop doelgroepgericht promoten? Lees snel verder wat Nieuwkoop Marketing voor je kan doen. 

1. Partner worden

Nieuwkoop Marketing en de media van Ontdek Nieuwkoop kunnen niet bestaan zonder partners. Samen zetten we Nieuwkoop echt op de kaart en brengen we alle informatie over wat er hier te doen en te zien is onder de aandacht van de recreant en toerist. Actief en professioneel! 

Heb je een bedrijf of organisatie in of rond de Gemeente Nieuwkoop in de horeca, is je bedrijf actief op recreatief gebied of wil je voor je winkel meer bezoekers trekken? Steun ons dan in ons werk door partner te worden of ons te sponsoren.

Nieuwkoop Marketing werkt met haar media, lokale en regionale samenwerkingen keihard aan meer bezoekers en meer bestedingen. Dat doen we ook voor jouw bedrijf! Voor de kosten van een kleine advertentie in een lokaal krantje krijg je bij ons het hele jaar promotie met een heel groot bereik. Online en offline. 

Ga nu naar alle  info over partner worden

 

2. Nieuwsbrieven

We houden je een aantal keer per jaar op de hoogte over de ontwikkelingen op het gebied van recreatie en toerisme in Nieuwkoop. De nieuwsbrieven vindt je op onze pagina nieuws.  

 

3. Evenementen en activiteiten promoten

 

Marketing ondersteuning evenementen

Je gaat een evenement organiseren? Daar komt een hoop bij kijken. Vergeet dan ook de publiciteit niet! Misschien wil je wel een website maken, sociale media inzetten en een facebookevent aanmaken. Maar is dat wel nodig? Je kunt onze kanalen hier ook voor gebruiken. Of je wilt flyers maken en verspreiden, een persbericht maken etc etc. Wij hebben daar ruime ervaring mee en je kunt ons gerust om hulp of advies vragen. Een aantal online zaken kunnen we mogelijk voor je uit handen nemen. Meer weten? Mail even voor meer info.

Nieuwsberichten, blogs en evenementen aanleveren 

Wil je een evenement onder de aandacht brengen dat interessant is voor onze bezoekers? Dat kan als agendapunt in de agenda. Een nieuwsbericht of blog over je ondernememing? Lever ze aan. Evenementenorganisaties, stichtingen en partners kunnen deze zelf online plaatsen via het formulier aanleveren. Om deze info aan te leveren moet je wel als aanbieder in onze database staan, je e-mailadres moet geverifieerd worden om spam te voorkomen.

 De voordelen

 • Wordt zichtbaar via Ontdeknieuwkoop.nl (80.000 regionale en nationale websitebezoekers per jaar)
 • Wij plaatsen jouw evenement ook door op Groenehart.nl (ca. 300.000 websitebezoekers per jaar)
 • Wij plaatsen jouw evenement of nieuws door op onze social media (onder voorwaarden)
 • In de nieuwsbrieven linken we naar evenementen en nieuws
 • In de diverse print media van onszelf en derden linken we naar evenementen
 • Mogelijk zichtbaarheid op de gemeentelijke informatieborden
 • Promotiemogelijkheden via flyers bij het VVV 
 • Promotiemogelijkheden in campagnes

Goed om te weten

 • Gratis te bezoeken evenementen en activiteiten kunnen altijd kosteloos geplaatst worden. 
 • De redactie bepaald of aangeleverde nieuwsberichten en blogs geplaatst kunnen worden.
 • Om commerciële evenementen en activiteiten te plaatsen, dien je eerst partner te worden. 
 • Hulp nodig of vragen? Laat het ons weten

 

3. Arrangementen promoten

Heb je een leuk arrangement of nieuwe recreatieve activiteit? Wil je dit promoten via de media van Ontdek Nieuwkoop? Neem dan even contact op voor de mogelijkheden. Deze service is gratis voor partners.