Aanbieders Recreatie en Toerisme op website Ontdek Nieuwkoop

Aanbieders Recreatie en Toerisme op website Ontdek Nieuwkoop

Zet je bedrijf in beeld op ontdeknieuwkoop.nl

Op ontdeknieuwkoop.nl kunnen aanbieders vanuit horeca, recreatie en toerisme, maar ook relevante winkels en culturele instellingen uit de gemeente Nieuwkoop hun bedrijf, organisatie of activiteit zelf onder de aandacht brengen.

We hopen dat iedereen dit snel doet, zodat we straks een compleet aanbod kunnen tonen. Inmiddels hebben een aantal bedrijven deze kans al benut en op de website is ook al te zien hoe de bedrijfspagina's te zien en te vinden zijn. 

Aanbieders kunnen met een persoonlijke inlogcode een omschrijving, foto's en evenementen plaatsen. De Nieuwkoop Agenda op de website wordt op die manier dé agenda waar alle evenementen en activiteiten te vinden zijn. 

6 redenen om aanbieder te worden

1. Het is gratis
Een goede reden om nu verder te lezen? 

2. We bieden een compleet overzicht
Voor de toerist en recreant die op zoek is. Oftewel: je concurrent staat er ook.  

3. Samen goed gevonden en bekeken worden
In de eerste 2 weken is de site ruim 4000 keer bezocht en er werden meer dan 9 pagina's per bezoek bekeken. Krijg dat zelf maar eens voor elkaar.

4. Wij regelen extra aandacht
Niet alleen zorgen we ervoor dat de site goed gevonden wordt, maar we regelen ook de social media, persberichten en activiteiten.

5. Support
Je ondersteunt ons initiatief en zegt hiermee: "Geweldig al die inzet, dat waardeer ik en ik doe mee!"

6. Het is eenvoudig 
Klik onder aan de webagina op aanbieders login en vraag je inlogcode aan!

Zet in 4 stappen zelf je gegevens online

Stap 1

Vraag een inlogcode aan via deze link. De inlogcode wordt zo snel mogelijk per mail door ons gestuurd.

Stap 2

Als je je inlogcode hebt ontvangen is deze beperkt geldig. Log dus snel in en verander het tijdelijke wachtwoord in een persoonlijk wachtwoord. 

Stap 3

Vul alle gegevens over je organisatie in en schrijf een goede promotionele tekst in het Nederlands en in het Engels. Plaats er 3 foto's bij en klaar ben je! Dan heb je nu nog maar 1 stap te gaan.

Stap 4

Belangrijk: Heb je alles ingevuld? Stuur dan een e-mail  We zetten na controle van je pagina en/of het agendapunt deze zo snel mogelijk online. 


Extra informatie

Wanneer je eenmaal je inloggegevens voor Ontdek Nieuwkoop hebt, is het erg eenvoudig om je gegevens aan te passen of nieuwe agendapunten te plaatsen. De gegevens worden beheerd door onze webredactie en er gaat eerst een controle aan vooraf voordat informatie openbaar op de site komt te staan. Het staat er dus niet direct op. 

Door Joke Pelser