Dierplezier

Dierplezier

Dierplezier staat al jaren bekend als de voedingsspecialist voor uw huisdier. Met altijd een grondige evaluatie van uw huisdier, kunnen wij een advies op maat geven. Zo krijgt uw huisdier precies wat hij of zij nodig heeft, zonder dat u daar teveel voor betaalt.

Dierplezier controleert ieder voer grondig voordat het bij ons in de schappen komt. Wij controleren het voer altijd op de compleetheid van de ingrediënten beschrijving. Als er geen exacte cijfers gegeven worden, kunnen wij geen garantie van de kwaliteit van het product geven. Hierdoor komt een dergelijk voor niet bij ons in de schappen terecht. Wij willen u graag zo eerlijk en exact mogelijk kunnen vertellen wat u aan uw huisdier geeft, en waar u voor betaalt.

Naast de adviezen over voeding kunt u bij Dierplezier ook terecht voor een uitgebreid en deskundig advies over aquaria. Naast de nodige kennis, hebben we ook jarenlange ervaring in huis. Wij kunnen u helpen en begeleiden met het opstarten van een nieuw aquarium, maar wij kunnen u ook helpen bij het opknappen van een al bestaand aquarium. Dit doen wij onder andere door nauwkeurige watertests uit te voeren waardoor wij precies kunnen zien hoe het er in uw bak uit ziet. Na de beoordeling van deze tests kunnen wij u dan stapsgewijs in de juiste richting helpen voor een mooi aquarium.


Dierplezier heeft service hoog in het vaandel staan. U bent er voor ons dus zijn wij er ook voor u! Komt u dus gerust langs met al uw vragen. Wij zullen dan ons best doen al uw vragen te beantwoorden en u zo goed mogelijk te helpen.

Deel deze pagina

Contact

Lindenplein 7
Ter Aar

T 0172 492 009
E info@dierplezier.nl
Ga naar website

Foto's