Aanbieder aan het woord - Restaurant Tijsterman

Aanbieder aan het woord - Restaurant Tijsterman

Restaurant Tijsterman 

Al drie generaties lang is restaurant Tijsterman in handen van de Nieuwkoopse familie Tijsterman en al bijna 80 jaar is dit een bekende plek om te genieten van lekkere gerechten en het mooiste uitzicht over de plas. Met mooi weer is het heerlijk toeven op het terras, maar wat niet iedereen weet: het is ook een fijne plek in de herfst en winter! Op het terras kun je namelijk ook gewoon de nog warme zonnestralen in het late herfstzonnetje even meepikken… En als het echt koud wordt: in de Hooiberg is het heel knus bij de sfeervolle haard met kaarslicht. 

(H)eerlijk delen bij Restaurant Tijsterman

Dit najaar begint Restaurant Tijsterman met een nieuw concept. Willem Tijsterman: "We blijven wie we zijn; een restaurant met mooie eerlijke producten, maar dan nu met iets heel nieuws!  Vanaf 1 november starten we met (H)eerlijk Delen: met elkaar verschillende gerechten proeven. Je bestelt een gerecht en je kunt er samen van eten. Uiteraard wordt er uitleg bij gegeven. Het is een nieuwe manier van uit eten gaan wat veel jongeren zal aanspreken. Ook kan men nog steeds een gerecht van de kaart kiezen zoals voorheen. Voormalig sterrenchef Eelke Hilhorst en chefkok Maarten Tijsterman staan garant voor eerlijk en heerlijk eten bij Restaurant Tijsterman. De twee hebben zich helemaal uitgeleefd op het nieuwe concept. Onze producten komen uit de streek, zijn duurzaam en dat proef je. De kwaliteit is continu gegarandeerd en er wordt verrassend gekookt. De reacties op ons eten zijn tot nu toe heel positief. En wat ook bijzonder is: volgend jaar bestaan we 80 jaar!”

Willem Tijsterman over Ontdek Nieuwkoop

Natuurlijk zijn we ook heel benieuwd wat Willem Tijsterman van Ontdek Nieuwkoop vindt. Willem: "Dit mooie stukje in Nederland heeft zó veel te bieden. Zo'n prachtige natuur, waar wij als restaurant aan de Nieuwkoopse plassen iedere dag weer van genieten! Ontdek Nieuwkoop laat in zijn geheel zien wat er allemaal te vinden is hier. Niet alleen de natuur maar ook de gezellige dorpjes, de restaurants en activiteiten, alle fijne plekjes zijn te vinden via ontdeknieuwkoop.nl! Het is uiteraard voor ons heel erg mooi om te zien dat we steeds meer liefhebbers van deze prachtige plek in onze gemeente mogen verwelkomen!"

Auteur: Joke Pelser voor Ontdek Nieuwkoop

Restaurant Tijsterman - informatie en contact

Klik hier om meer nieuws te lezen