Tulip Festival voor ondernemers

Tulip Festival Nieuwkoop: mooie kans voor ondernemers!

Nieuwkoops eerste editie van het Tulip Festival gaat in april van start en dat biedt mooie kansen voor ondernemers. Het is een pilot project dat in samenwerking tussen VVV, Molenviergang, Jan Nieuwenhuizen en PReT is bedacht en dat door bijdragen door middel van subsidie en participatie kan uitgroeien tot een nieuw recreatief evenement voor Nieuwkoop en omgeving. 

Het evenement duurt meerdere weken, is een verlenging van het recreatieseizoen en laat 'Heel Holland in het Klein' zien. Hierdoor heeft het ook een grote aantrekking op internationale bezoekers. De promotie wordt professioneel uitgevoerd en sluit aan bij de platformen en promoties van Nieuwkoop Marketing. Nieuwsgierig geworden? Hieronder staan de linken naar de flyer en de presentatie om je verder te informeren. Lees deze vooral eens door. 

Let op: aanmelding uiterlijk voor 15 maart

Je kunt je aanmelding voor deelname uiterlijk voor 15 maart aan ons kenbaar maken ivm de te ontwikkelen route en promotiemiddelen. Wil je meedoen, heb je een idee of vraag? Stuur dan een e-mail naar  of 

Informatie of inspiratie nodig? 

Bekijk hier de flyer 

Bekijk hier de presentatie 

Het Tulip Festival 2019 is een pilot die de komende jaren kan  uitgroeien tot een groots recreatieproject met tal van activiteiten en evenementen in het voorjaar. We zijn dankbaar voor degenen die het project een warm hart toe dragen en de organisatie het vertrouwen hebben geschonken om deze pilot mogelijk te maken:

Alle deelnemers en sponsoren en in het bijzonder de Rijn- en Veenstreek, Gemeente Nieuwkoop,  Alphen aan den Rijn, Kaag en Braassem, Nieuwkoop Marketing, Nieuwkoop, Platform Recreatie en Toerisme (PReT) Alphen aan den Rijn, Alphen Marketing, Verenigde Ondernemers Nieuwkoop, de vrijwilligers van VVV Nieuwkoop, de Molenviergang en natuurlijk Landwinkel Jan Nieuwenhuizen, onze partners in promotie Alphen linkt, Kaag en Braassem Promotie, Beleef Woerden, Go Kids, het Groenehart.nl en Ontdek Nieuwkoop. 

 Nieuwkoop Marketing - samen kan het wel