Restaurant De Suikerhoeve

Restaurant De Suikerhoeve

Restaurant de Suikerhoeve is gelegen midden in het Groene Hart. Wij bevinden ons op het terrein van cultureel centrum de Zevensprong, aan de rand van Nieuwkoop. Vanuit ons gezellige restaurant met terras heeft u prachtig uitzicht op natuurgebied de Ruygeborg.

Restaurant de Suikerhoeve is geopend voor lunch en diner. U kunt bij ons genieten van de lekkerste pannenkoeken uit de regio. Er is een rijke keuze beschikbaar. U kunt een keuze maken uit een afwisselend aanbod van speciale pannenkoeken zoals de Meatlovers, de Moestuin of de Chocoladefantasie. Maar u kunt natuurlijk ook een eigen pannenkoek samenstellen met de ingrediënten op de menukaart, Build your own pancake bij de Suikerhoeve!

Naast pannenkoeken, kunt u bij ons ook terecht voor diverse andere gerechten. Heeft u geen trek in een pannenkoek tijdens de lunch, probeer dan één van onze rijkelijk belegde broodjes of eiergerechten. Mocht u geen pannenkoek willen tijdens het diner, raden wij één van onze vleesgerechten of het vegetarische gerecht aan. Ook voor de kinderen die geen trek hebben in een pannenkoek, hebben wij een speciale menukaart.

Wij verhuren vanuit ons restaurant in Nieuwkoop E-Choppers. Een rit op een E-Chopper is dé unieke manier om onze mooie omgeving te ontdekken. Echt een leuk uitje met vrienden of familie in de omgeving van de Nieuwkoopse plassen. Er zijn 6 E-choppers op deze locatie, wij hebben mogelijkheden voor meer E choppers. ( maximaal 150 stuks)