Nieuwkoop On The Move

Ontdek Nieuwkoop tijdens Nieuwkoop On The Move

In september 2021 heeft de gemeente Nieuwkoop de actie: Nieuwkoop On The move. Er worden veel sportieve activiteiten georganiseerd en er zijn een aantal bijzondere wandelroutes door het VVV gemaakt. Veel sportclubs  laten je kennismaken met hun aanbod. Kijk snel op het programma via de link hieronder:

BEKIJK HIER DE KALENDER VAN NIEUWKOOP ON THE MOVE

Een tegen eenzaamheid

Maak je keuze en neem vooral iemand mee. Want de actie is ook gericht op elkaar weer ontmoeten en tegen eenzaamheid, ook nu de coronacrisis langzaam ten einde lijkt te komen. Het herstel van de samenleving staat centraal. Samen deelnemen aan de activiteiten die georganiseerd worden is september moet er toe leiden dat het sociale leven weer op gang komt. 

VVV Speciale On the Move wandelroutes en fietsroute

Iedere zondag in september komt er een nieuwe verrassende wandelroute beschikbaar van ca. 10 kilometer in de gemeente Nieuwkoop. Mooie routes met bijzondere thema's, leuk voor inwoners en bezoekers aan de gemeente Nieuwkoop. Langs de route is er gelegenheid om iets te drinken of eten bij de diverse horeca. Start september sportief en ga lekker wandelen!

De routes zijn verkrijgbaar bij VVV aan de Noordenseweg 23 in Nieuwkoop en bij de startpunten De Sfeerstal in Nieuwveen en Café De Klinker in Noorden, open op zondag vanaf 10 uur. Maar je kunt ze hieronder via de link ook alvast inzien en zelf downloaden in pdf. Veel plezier alvast! 

1. DORPSWANDELING NIEUWKOOP

2. OP PAD DOOR HET VOGELPARADIJS

3. LANGERAARSE LAARZENROUTE

4. HORDELOPEN IN LIEMEER

FIETSROUTE 13 X NIEUKOOP 

Met deze fiets route van 59 kilometer ontdek je alle 13 kernen van de gemeente Nieuwkoop! Downloaden kan via bovenstaande link.