Eensgezind op Muzikale Cruise!

17-03-2018 19:30

Het ijs is bijna uit de Nieuwkoopse sloten verdwenen en de schaatsen liggen weer in het vet op zolder, Muziekvereniging Eensgezind kiest voor het ruime sop. Laat u verrassen en ga mee met onze Cruise tijdens het jaarconcert van het harmonieorkest!

Op zaterdag 17 maart kunt u vanaf 19.30 uur meevaren langs exotische parelwitte stranden en verre Carribische oorden! Het opstappunt van de bootreis is vlakbij huis en wel bij theaterzaal Kaleidoskoop aan De Verbinding 2 in Nieuwkoop.

De muzikale reis gaat in korte tijd de hele wereld rond. Speciaal voor deze gelegenheid heeft onze kapitein gekozen voor muziek, die een link heeft met varen en/of water. Denk eens aan vurige Spaanse muziek van Castles in Spain en de Braziliaanse salsa-muziek van Gloria Estefan. Ga mee op ontdekkingstocht met Conquest of Paradise. Verder kunt u heerlijk wegdromen bij Pacific Dreams of de Japanse klanken van Sakura. Deze Cruise is niet geheel zonder gevaar, want er varen stoere zeelieden en gevaarlijke zeerovers van de Carribean langs. Gelukkig komen we samen veilig op onze eindbestemming in Nieuwkoop aan.

De theaterzaal  is open vanaf 19.15 uur en de toegang kost 5 euro. De cruisetickets zijn te bestellen op www.eensgezind.nl.  Donateurs, die 15 euro of meer betalen, kunnen gratis een kaartje aanvragen. Zij kunnen hiermee een speciale plaats op het VIP dek reserveren, waar zij kunnen genieten van een prachtig uitzicht.

Na de boottocht is er natuurlijk gelegenheid om in de lounche aan de bar met de kapitein en zijn bemanning of medereizigers gezellig na te praten over deze fantastische reis.

Gaat u met ons mee? Wij hopen dat u aan boord komt bij onze muzikale Cruise op zaterdagavond 17 maart!

Deel deze pagina

Locatie
Nieuwkoop
De Verbinding 2

Entree prijs
€ 5,-

Leeftijd
Alle leeftijden