Zomer, zon, zee, strand & water | Kunst expositie

26-06-2021 10:00 t/m 13-09-2021 t/m 17:00

Vakantie, vrij en buiten zijn, wie heeft daar geen zin in na deze moeilijke periode in ieders leven. In onze Beeldentuin bloeit weer van alles en natuurlijk is er weer veel mooie kunst te zien. Niet alleen buiten, maar ook in de galerie is er veel te bekijken. Blij zijn wij dat er nieuwe kunstenaars meedoen, b.v. Ralf Heijnen, Paul Beckers, Margot Olde Loohuis, Meg den Hartog, Yvonne Melchers en Hans Jauta. Zij hebben zich allemaal laten inspireren door dit hartverwarmende thema.

Hoeve Rijlaarsdam in Nieuwkoop heeft zich in drie decennia ontwikkeld tot een internationaal bekend centrum waar kunst verkocht, bezichtigd, gerestaureerd én getaxeerd wordt. De voormalige boerderij huisvest nu een galerie en een beeldentuin. De galerie biedt plaats aan een unieke collectie werken uit de 19e en 20e eeuw. En in de beeldentuin, van maar liefst twee hectare groot, zijn collecties te bewonderen van fraaie bronzen beelden en bijzondere sculpturen van keramiek en glas.

De Hoeve is prachtig gelegen in het Groene Hart en van maandag tot en met woensdag open op afspraak. En van donderdag tot en met zaterdag van 10 uur tot 17 uur en op zondag van 13 uur tot 17 uur. Parkeren is gratis op eigen terrein.

Loekie en Roos Rijlaarsdam hopen u te zien deze zomer!

Deel deze pagina

Locatie
Nieuwkoop
Nieuwveenseweg 59

Entree prijs
gratis

Leeftijd
Alle leeftijden