Online kookworkshop met chefkok Wouter Berghuis

16-01-2021 17:00 t/m 20:00

Of je nu wel of geen keuken prins(es) bent deze workshop is voor iedereen die gewoon van lekker eten houdt! Onze Chefkok Wouter Berghuis heeft samen met Luuk Volker een kookworkshop ontwikkeld. Nu kun je dus genieten van al het lekkers van Party en Catering Hoeve Rijlaarsdam, maar dan gewoon thuis.

Hoe werkt het?

Op 15 & 16 januari kun je jouw (vers) kookpakket bij ons ophalen. Op 16 januari gaan we dan lekker koken! Het pakket is voor 2 personen en gaan we bereiden via een zoommeeting. Je logt in met de gekregen code en kan al je vragen afvuren naar Wouter & Luuk. In het pakket zitten allemaal geprepte spullen, maar natuurlijk ga je zelf ook nog flink aan de slag.

Datum

Op 16 januari om 17.00 uur gaan we aan de slag en de workshop duurt ongeveer +/- 3 uur.

Menu

- Geroosterde coquille op cous-cous met truffelpapier en een dressing van oude balsamico en olijfolie.

- Gebakken tamme eendenborst op risotto met eekhoorntjesbrood en een nage van gebakken beukenzwammen en bosui.

- Panna cotta van kokos en witte chocolade, met een compote van sinaasappel en nougatine van geschaafde amandelen.

*Zit er iets tussen waar je niet tegen kan/niet lust? Gaan we daar natuurlijk iets anders moois voor maken!

Kosten

De kosten bedragen €95,- per pakket, dus €47,50 per persoon. Wil je daar nog een bijpassend wijntje bij? Geen probleem! Ook dat kunnen wij voor je regelen.

Voor een extra bedrag van €15,- per gang krijg je er een heerlijke fles wijn bij, zo kan je zelf kiezen of je je pakket wilt uitbreiden ja of nee. Wil je ook weten wat de mogelijkheden zijn om dit met een bedrijf te doen? Maar natuurlijk!

Stuur een e-mail aan roosrijlaarsdam@gmail.com om je aan te melden. Er is een beperkt aantal plaatsen, dus wacht niet te lang.

Deel deze pagina

Locatie
Nieuwkoop
Online

Entree prijs
€ 47,50

Leeftijd
Alle leeftijden