Nationaal Theaterweekend in Nieuwkoop

24-01-2020

Nationaal Theaterweekend in Theater Kaleidoskoop in Nieuwkoop

Ook Theater Kaleidoskoop doet mee aan het Nationaal Theaterweekend op 24, 25 en 26 januari met sterk gereduceerde prijzen van de kaartjes.

Op vrijdagavond de 24e wordt de film ‘Ballon’ vertoond: het waargebeurde verhaal van twee families die, ten tijde van de Koude Oorlog, alles op alles zetten om van Oost- naar West-Duitsland te vluchten. De film is zowel een ontroerend drama als een historische thriller, die een van de meest spectaculaire ontsnappingen uit de geschiedenis toont. Aanvang: 20.15 uur. Kaartje slechts: € 5,50.

Op zaterdagavond de 25e treedt het Elijah Gospel & Soul Choir op. Het koor bestaat uit 19 gedreven zangers en zangeressen; de muzikale leiding is in handen van dirigent Trea Kuijsten en Govert van der Kolm, arrangeur en toetsenist. Elijah heeft een uitgebreid repertoire met traditionele gospels, grote soulhits en popsongs. Het koor was al regelmatig op tv te zien en te horen, maar o.a. ook in Paradiso. Aanvang: 20.15 uur. Kaartje slechts: € 10,-- (incl.. consumptie).

Op zondagmiddag de 26e sluiten we het weekend af met de reprise van ‘Sound of Silence’ (de mooiste liedjes van Simon & Garfunkel). Deze voorstelling is reeds uitverkocht!

Deel deze pagina

Locatie
Nieuwkoop
De Verbinding, 2

Entree prijs
gratis

Leeftijd
Alle leeftijden