Keezentoernooi

19-01-2020 14:00 t/m

NSV’46 vrouwen voetbal bestaat dit jaar 50-jaar en het jubileum comite organiseert mede daarom op zondag 19 januari a.s. vanaf 14:00 uur een Keezentoernooi.

Keezen kan iedereen. Het is een oud Hollands en gezellig bord- én kaartspel. Keezen is een combinatie van pesten en Mens Erger Je Niet. De speelkaart die je opgooit, bepaalt wat je met je pion mag doen. Zorg dat je je pionnen als eerste op de thuishonken hebt en probeer met pestkaarten te voorkomen dat je tegenspelers hetzelfde doel bereiken. Lukt het jou om als eerste al je pionnen op de juiste plaats te krijgen? Er wordt zondag 19 januari a.s. gespeeld in koppels en inschrijfgeld bedraagt €10,- per koppel. In totaal is er plaats voor 40 koppels en er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar, dus geef je snel op en graag tot ziens op zondag 19 januari in kantine NSV’46.

Opgeven kan via mailadres: keezen@nsv46.nl. Kun je geen koppel vormen, of wil je gewoon beleven hoe Keezen gespeeld wordt kom dan gewoon zondag 19 januari naar de kantine en mogelijk zijn er nog meer singles die mee willen spelen.

Deel deze pagina

Locatie
Noorden
Gerberastraat 46, 2431 XN Noorden

Entree prijs
€ 10,-

Leeftijd
Alle leeftijden