Kozakkenkoor in Hemelvaartkerk met hommage aan burgemeester Buijserd

02-02-2020 14:30 t/m 16:30

Voor de monumentale OLV Hemelvaartkerk is ‘Nieuwkoop 750 jaar’  een mooie reden om voor 2 februari 2020 het Alphens Kozakkenkoor uit te nodigen voor een feestelijk concert. Voor het koor is het concert weer een mooi moment om burgemeester Frans Buijserd, die eind januari afscheid neemt van de gemeente, te bedanken middels een hommage.

Het koor heeft zijn thuisbasis in Alphen aan de Rijn. Vanuit de gemeente Nieuwkoop komen er leden uit Ter Aar, Langeraar, Noorden en De Meije.

Het koor brengt een gevarieerd programma. Ook zijn er verschillende solistische optredens. De muzikale leiding wordt mede verzorgd door Arkadi Gankin en de vaste begeleidster van het mannenkoor, Sheila Moens op de bajan, de Russische knoppenaccordeon. Daarnaast weet de Oekraïense Anna Samoylova met haar virtuoze vioolspel de gevoelige snaar te raken.

Kaarten a 15 euro, inclusief consumptie, zijn te koop bij Bakkerij Tersteeg in Noorden, Nieuwkoop, Ter Aar en Wilnisen de Gemakswinkel in Langeraar. Maar ook via www.alphenskozakkenkoor.nl en het secretariaat van de kerk op dinsdag en donderdag, 9.30-12.00 uur.

https://www.nieuwkoop750.nl/2019/12/06/kozakkenkoor-in-hemelvaartkerk-op-2-2-2020 Deel deze pagina

Locatie
Nieuwkoop
OLV Hemelvaartkerk, Dorpsstraat 35

Entree prijs
€ 15,-

Leeftijd
Alle leeftijden