LADIESNIGHT bij Juulzz en Enjoy and Live

22-11-2019 19:00 t/m 21:30

Hello ladies!

Vrijdag 22 november is het zover! Lekker shoppen in de avond zonder man en/of kind. De winkel is open van 19.00 tot 21.30 uur. Er komen verschillende ondernemers samen om er een leuke avond van te maken! Pak lekker een wijntje en wat hapjes en shop erop los voor de kerst, Sinterklaas of lekker voor je zelf! Er zijn verschillende acties die avond en de mogelijkheid om leuke foto’s te maken. Zet jezelf op aanwezig en neem al je vriendinnen mee. 

Bij Juulzz vindt je kleding voor volwassenen en jong volwassenen met merken zoals ambika, C&S, forever friday en het fantastische merk Loavies. De meeste kleding vindt jenormaal gesproken alleen online en zeker Loavies vind je nog bijna niet in winkels. Nu is het mogelijk om zonder verzendkosten mooie kleding te zien, te voelen, te passen en je te laten adviseren. Naast kleding worden er ook tassen, riemen, schoenen, sieraden, haaraccessoires en andere mode accessoires verkocht.

Bij Enjoy and Live vindt u merken zoals Noppies, Bess, Feetje, little Dutch, happy horse, Jubel, Sturdy, leesboeken, houten speelgoed, baby verzorgingsproducten, Sophie de Giraf en nog veel meer. Voor volwassenen kunt u terecht voor de producten van mijn stijl, geëtiketteerde wijnflessen, herinnering potten, cadeau pakketten en nog meer leuke producten. Cadeaus met echt cadeau prijzen.

Tot vrijdag 22 november!

Deel deze pagina

Locatie
Nieuwkoop
Dorpsstraat 95

Entree prijs
gratis

Leeftijd
Alle leeftijden