Concert Herfstparels

23-11-2019 20:00

Vijf solisten in concert ‘Herfstparels’ van Kamerkoor Tricinium

Sopraan Luisa Kop, mezzo-sopraan Marinken van de Velde en alt Hanna de Bruin studeren aan de Academy of Music and Performing Arts in Tilburg. De jonge baritonTheo Decloedt is na het afsluiten van zijn studie psychologie ook naar hetconservatorium gegaan. Tenor Guillaume Huybrechts studeerde behalve in Oostenrijk ook in België en Nederland. Deze talentvolle solisten zingen samen met het koor de prachtige muziek van hetMagnificat van Vivaldi.

In de Foundling Anthem van Handel hoort u de invloed van de Messiah. Het jeugdwerk van Saint Saens, Oratorio de Noël, heldere Franse muziek vooral tehoren in het trio, kwartet, kwintet en boeiende koren.We zijn blij dat Marlies van Gangelen na haar opleiding aan de Guildhallschool in Londen weer in Nederland woont en ons wil begeleiden op de hobo.

Daarnaast Yvonne Baggernan viool, Frits Melles contrabas. Kom genieten van koor, solisten, musici en het virtuose pianospel van Jaco Kruijswijk o.l.v. dirigent Johan de Keizer. We hopen u te zien op 23 november in de PKN kerk. 

Aanvang 20.15 uur.

e-tickets: https://www.ticketkantoor.nl/shop/herfstconcert

Kaarten € 12,50 verkrijgbaar bij alle koorleden en Primera op het Kennedyplein13

Deel deze pagina

Locatie
Nieuwkoop
Achterweg 4

Entree prijs
gratis

Leeftijd
Alle leeftijden