Toneel: alle ballen op Bertha

29-11-2019

Vanwege de grote belangstelling van voorgaande jaren, zal de toneelvereniging De Plankenridders dit seizoen op 3 avonden, te weten 23, 29 en 30 november, het avondvullende blijspel “Alle ballen op Bertha” in het Dorpshuis van Aarlanderveen opvoeren. Ook zal dit blijspel op 18 januari 2020 in Theater Kaleidoskoop te Nieuwkoop te zien zijn.

 Bertha Wolters is de eigenaresse van de sjofele stamkroeg De Warme Bal. Hier ruikt het naar oud frituurvet. Haar neef, de geldschieter, deelt haar telefonisch mede, dat hij de volgende dag op bezoek komt. Om elke maand geld van hem te lenen heeft Bertha hem steeds verteld, dat haar kroeg een goedlopend, zeer exclusief restaurant is. Ze raakt in paniek, want binnen 24 uur moet ze haar kroeg dus omtoveren tot zo’n restaurant, want anders moet ze De Warme Bal sluiten. Gaat haar dit lukken?

 Wilt u een avondje ouderwets lachen, dan moet u beslist dit toneelstuk zien. Het begint om 20:00 uur (zaal open vanaf 19:30 uur). Entree is € 7,00. Aansluitend is er de befaamde verloting en kunt u nog gezellig napraten onder het genot van een hapje en drankje.

Deel deze pagina

Locatie
Overig
Dorpshuis Aarlanderveen

Entree prijs
€ 7,-

Leeftijd
Alle leeftijden