Foodtruck Festival Happen & Stappen 2019

22-09-2019 14:00 t/m

Happen & Stappen Foodtruck Festival komt weer naar Nieuwkoop!

Op 22 september 2019 is het al weer de 3e editie van Happen & Stappen! Na de voorgaande succesvolle edities komen ook dit jaar de foodtrucks weer naar Nieuwkoop gereden.

Een gezellige middag voor jong en oud op het Reghthuysplein in Nieuwkoop. De foodtrucks zullen zowel bekende gezichten zijn van lokale ondernemers als van verder weg met hun mobiele keukens die verschillende lekkere gerechtjes aanbieden. Er zal een bar aanwezig zijn voor de nodige drankjes met ook bekende gezichten achter de tap van de lokale horeca. Aan de kinderen is ook gedacht, zij kunnen zich laten schminken en er zal een springkussen aanwezig zijn. Uiteraard is er ook weer live muziek aanwezig. De bende van Éliënde zal de middag opstarten met hun akoestische feestmuziek mét energie!  Ook Untapped uit Zwammerdam zal daarna aansluiten, wellicht heeft u die al gezien afgelopen juli met de zomerbraderie op dorp? Op het gezellige ingerichte Reghthuysplein is er ook mogelijkheid om lekker even te zitten of je juist aan een dansje te wagen.

We hopen op 22 september weer op een leuke opkomst om er met zijn allen ook dit jaar weer een gezellige middag van te maken. De nodige ingrediënten zijn in ieder geval weer aanwezig om er een geslaagde dag van te maken! De aanvang is vanaf 14:00 uur op het Reghthuysplein in Nieuwkoop.

Zien we u ook op 22 september 2019?

Deel deze pagina

Locatie
Nieuwkoop
Reghthuysplein

Entree prijs
gratis

Leeftijd
Alle leeftijden