Weekend vol muziek in Nieuwkoop

17-08-2019

Weekend vol muziek in Nieuwkoop

Het houdt niet op in het mooie Nieuwkoop.  Op 17 en 18 augustus is er  weer een fantastisch muziekspektakel! Op een mooie zomerse zaterdagavond en heerlijke zondagmiddag wordt het een superweekend op ’t Regthuysplein in Nieuwkoop. Met muziek, eten en drinken maar vooral: gezelligheid!

Zaterdag 17 augustus

We starten met een (oude bekende) tribute band CCR, oftewel Creedence Clearwater Revival. De band bestaat uit muzikanten uit Nieuwkoop en omstreken. Ze spelen vanaf 17:00 uur. Om 19:30 uur treedt Killer and the Cool Cats op. Een Jerry Lee Lewis Tribute, dat wordt gegarandeerd rocken.

Vanaf 22:00 uur  zal The Eagles tribute ’t Regthuysplein als afsluiter vullen met mooie, voor iedereen bekende, hits zoals Hotel California, Desperado en New Kid in Town.

Zondag 18 augustus

Country meets Rock and Roll

Countryband Savannah en Rock & Roll band The Explosion -Rockets gaan deze middag afwisselend hun nummers ten gehore brengen. Savannah staat alweer voor de 6 keer op ‘t Reghthuysplein en is nog steeds een geweldige band in hun genre. Ze treden op op vele festivals in zowel binnen- als buitenland en al voor het 12 jaar op rij zijn ze succesvol met hun theatertour Back to the Country.

Ook The Explosion Rockets is een gelouterde band, met eveneens veel optredens in binnen- en buitenland. Zij laten de echte R&R uit de jaren ’50-‘60 herleven met nummers van Cliff-Elvis, Jerry Lee en vele andere hits.

De organisatie is in handen van ECN. Dit alles was niet mogelijk geweest zonder de betrouwbare en vaste sponsors. 

Laatste nieuws en alle overige informatie omtrent ECN kun je vinden op; https://www.facebook.com/EvenementenNieuwkoopCentrum

Deel deze pagina

Locatie
Nieuwkoop
Regthuysplein

Entree prijs
gratis

Leeftijd
Alle leeftijden