Bevrijdingspop

05-05-2019

De bands die spelen

De Bende van Éliënde:

Gewapend met potten, pannen, melodica's en heel veel schudeitjes komt de Bende naar je toe! De Bende van Éliënde speelt semi-akoestische popnummers met een vleugje folk, waarbij ze zelf het publiek intrekken. Vrolijk meezingen, dansen en schudden kan dan ook niet worden voorkomen! 

Daarnaast is de Bende niet alleen binnen op een podium te vinden; net zo lief trekken zij erop uit in de wijde omgeving! Spontane optredens kunnen zo maar op het moment zelf bedacht worden, en zodoende moet je niet gek op kijken als je ze tegen komt op het strand, in het bos of op het terras van je favoriete tentje!

Shitt Happens:

Shitt Happens bestaan uit muzikanten die hun sporen in de coverscene ruimschoots verdient hebben.
Op geheel eigen wijze speelt Shitt onvervalste rockklassiekers van de jaren 60 tot heden.
Van Led Zeppelin tot John Mayer en van Johnny Cash tot Aerosmith. Alles komt voorbij.
Landelijk krijgen ze menige kroeg- en festivalganger mee in hun enthousiasme en liefde voor muziek.
Shitt Happens weet het wel haast naar een spiritueel rock en roll level te tillen door de energieke manier van gitaar en orgelspel.
ROCK ON!

Plakband:

Met veel plezier en passie heeft de Plakband, in de vijf jaar dat ze bestaan, een toffe show gemaakt met een aantal te gekke medleys. Het woord coverband is af van het stoffige imago en de nieuwe show van de plakband blijkt vrijwel altijd te zorgen voor feest! Met hun energie, ‘alles to the max’ instelling en met meer dan 50 hits is de plakband een geliefde gast geworden in kroegen, feesttenten en op bruiloften. De plakband zorgt keer op keer voor een muzikaal orgasme waar dagenlang van moet worden bijgekomen.

 

 

 

Deel deze pagina

Locatie
Nieuwkoop
Reghthuysplein

Entree prijs
gratis

Leeftijd
Alle leeftijden