Tulip Festival Nieuwkoop

12-04-2019

Routes langs highlights op vrijdag en zaterdag van 12 april t/m 11 mei 2019

Update 9 mei: de tulpen zijn afgelopen week helaas gekopt en de tulpenvelden zijn niet meer te bezoeken. Alle andere activiteiten gaan het laatste weekned op 10 en 11 mei gewoon verder.

Molens, klompen, kaas, koeien en tulpen! In het voorjaar is er op de vrijdagen en zaterdagen van alles te beleven rond dit thema in en rond het gezellige dorp Nieuwkoop. De tulpenvelden zijn vrij te bezoeken en bij een molen van de Molenviergang ben je welkom voor een rondje rond de molen tijdens de eerste editie van het Tulpen Festival.

De molenaar en de tulpenkweker vertellen daar hun boeiende verhaal. Het poldermuseum, de Reghthuystoren en het Smederijmuseum kun je voor een paar euro op deze dagen ook bezoeken. Langs de route zijn er diverse deelnemende bedrijven met een aanbod of activiteit. Ook is er een vaartocht met een sloep met schipper tussen de haven op het Reghthuysplein naar het Smederijmuseum. Mis het niet! 

Op locatie staan infostands met alle informatie over wat er nog meer te doen is in deze regio. Diverse wandel- en fietsroutes, deelnemende locaties en alle activiteiten die georganiseerd gaan worden wanneer de tulpen in bloei staan, lees je op deze pagina:

Ga naar Tulip Festival Nieuwkoop - programma en informatie

Foto: @famflowerfarm

Deel deze pagina

Locatie
Nieuwkoop
divers

Entree prijs
gratis

Leeftijd
Alle leeftijden