Country Festival 'Unique Country Music Experience'

24-03-2019 t/m

Trespass & Friends
Unigue Country Music Experience! Op zondagmiddag 24 maart 2019 treden voor u op Trespass & Friends. Trespass trad in de jaren ’90 op het toenmalige populaire Country Festival in de Sporthal De Steupel op. Even als de uit Engeland afkomstige Sarah Jory en de Belgische Amy Lee Bennett.
In oktober 2018 gaven deze artiesten een aantal optredens in Spanje ( Een Tribute Show)
Deze optredens, na al die jaren, hadden zo’n groot succes, dat snel het idee was geboren dat
dit ook in Nederland plaats moest gaan vinden! De rest is geschiedenis. Trespass is opgericht in 1996 en 10 jaar later gestopt. Daarna is een ieder zijn eigen (muzikale) weg ingeslagen.
2018 is het jaar dat hun vriend en manager Henk Galestien ze weer bij elkaar bracht voor een éénmalig optreden in Spanje. Samen met friends Sarah en Amy Lee. Ook beide dames hebben hun sporen reeds verdient in de Country scene! Sarah mag je met een gerust hart de beste vrouwelijke pedal/slide gitarist van de wereld noemen. Ze heeft gewerkt met o.a. Ricky Skaggs , Porter Wagoner , Gene Watson , Glen Campbell  en Van Morrisson, met wie ze vorig jaar nog een wereldtour deed. En sinds 2016 toert ze door Europa met Music Road Pilots. Amy Lee heef een ‘dijk’ van een stem en wordt dan ook al jaren lang de koningin van de Country muziek in België genoemd.
Als supporting act gaat het 12 jarige supertalent Jentl iedereen beroeren met een fantastisch optreden. Dit wordt een muzikale middag waarvan iedereen met volle teugen zal gaan genieten!
Locatie: Grandcafe de Steupel, Maarten Freeke Wij 2a 2421 TK Nieuwkoop
Tickets : Vvk. € 15.- / aan de zaal € 17.50.-
Reserveren via:
gumoevents@gmail.com
of 0651320625
Terug naar alle agendapunten
Deel deze pagina

Locatie
Nieuwkoop
Grandcafe de Steupel, Maarten Freeke Wije 2a 2421 TK Nieuwkoop

Entree prijs
€ 17,50

Leeftijd
Alle leeftijden