Kerstwandeling Nieuwkoop

15-12-2018 17:00 t/m 20:30

Beleef het kerstverhaal op een prachtige manier! De kerstwandeling brengt u langs diverse prachtige locaties in het centrum van Nieuwkoop, vanwaar u vanaf de aankondiging van de geboorte van Jezus het levende kerstverhaal in scenes volgt. Een nooit meer te vergeten evenement voor het hele gezin.

De start is in de Gereformeerde Kerk en de wandeling eindigt in de Katholieke Kerk. In beide kerken zijn optredens en/of is iets te beleven. Onderweg wandelt u door de Dorpskern van Nieuwkoop. De route loopt langs de Remonstrantse en Hervormde Kerk, maar ook andere  gebouwen ‘doen we aan’, zoals Aar en Amstel, de muziektent etc. Bij iedere stop wordt een scene uit het Kerstverhaal gespeeld, waar u als wandelaar soms bij betrokken kan worden. Het geheel wordt opgeluisterd door sfeervolle verlichting, vuurkorven en muziek en dans.

Vanaf 17.00 uur kunt u binnenlopen in de Gereformeerde Kerk. Om de 10 minuten vertrekt er een groep met een gids die u tijdens de wandeling begeleidt en telkens op weg naar de volgende scene vertelt wat er gaat komen. Rond 20.00 uur zal de laatste groep van start gaan. Aan het eind van de wandeling in de Katholieke Kerk staat een kersttafereel en kunt u in alle rust de wandeling op u in laten inwerken. Er is ook gelegenheid om een kopje koffie/thee/glühwein te drinken en u kunt in een ‘bus’ een bijdrage doen om de kosten te dekken.

 Beleef het kerstverhaal, wandel mee! 

Deel deze pagina

Locatie
Nieuwkoop
Start: Gereformeerde Kerk aan de Achterweg

Entree prijs
gratis

Leeftijd
Alle leeftijden