Intocht Sint in Noorden

24-11-2018

Op zaterdag 24 November is het weer zover, Sinterklaas en zijn pieten komen aan in Noorden. En daar gaan we dit jaar een groot feest van maken. Om 16.00 uur zal de boot aankomen bij de Vliet. Nadat alle kinderen een handje hebben gekregen gaan we in optocht naar de Bun. Hier gaat het feest nog even door tot 17.30 uur!

Wanneer het erg druk wordt, bestaat de kans dat niet alle oudere kinderen en volwassenen naar binnen kunnen. Vandaar dat we de keuze hebben gemaakt om bij de Bun eerst de kinderen naar binnen te laten en daarna te kijken of er nog volwassenen naar binnen kunnen. Voor de ouders zorgen we natuurlijk wel voor een heerlijke warme koffie of thee tijdens het wachten. 

Ook dit jaar hebben we weer een kleurplatenwedstrijd. Deze kleurplaat is te vinden in de Sinterklaas krant die alle kinderen krijgen. Lever je mooie creatie in voor 22 November bij Bakkerij Tersteeg of bij de Bun en maak kans op een mooie prijs.

We gaan er dit jaar weer een mooi feest van maken en we hopen dat jij erbij ben!

Wij zijn blij met alle sponsoren die deze Sinterklaasintocht mogelijk maken namelijk: Balvert Betonstaal, Happenings B.V., Kinderdagverblijf Polderpret, ITN Elektroboten, Martien van Zaal, Rob Volwater Tuinen, Volwater Administratie, Kuijf Tentenbouw, Forelocks Arabians, HGN B.V., en Verenigde Ondernemers Nieuwkoop.

Deel deze pagina

Locatie
Noorden
Vlietkade

Entree prijs
gratis

Leeftijd
Alle leeftijden