Deelnemers en sponsoren

Landwinkel

Puur en (h)eerlijk! Dat zijn de streekproducten van Landwinkel. Of het nu gaat om Boerenkaas, appeltappen, scharrelroom, vruchtenjams of streekproducten.

Lees meer

VVV Nieuwkoop

Het VVV Nieuwkoop heeft een infostand bij de tulpen. Graag staan ze je te woord met vragen over wie wat waar in Nieuwkoop. Tevens Fietsverhuur en productverkoop.

Lees meer

Rijlaarsdam

Adres Nieuwveenseweg Zevenhoven. Bij Bloemenschuur Rijlaarsdam koop je verse tulpen, prachtige boeketten en leuke dingen voor je huis.

Lees meer

Poldermuseum

Adres: Noordenseweg 23 Nieuwkoop. Alles over het ontstaan van de Nieuwkoopse Plassen en de polders. Laat je gewicht omrekenen in de waarde van tulpenbollen.

Lees meer

La Cena by Nola

Dit restaurant is vanaf 12 april te vinden in de Zevensprong. Met een heerlijke keuken en een fijn terras aan het natuurgebied Ruygenborg.

Lees meer

De Blauwe Meije

Bij de Blauwe Meije is er een tulpen expositie en kun je terecht voor een hapje en drankje op het terras aan het mooie riviertje De Meije.

Lees meer

Vaartocht Nieuwkoop

Maak een vaartocht met een grote sloep over de schitterende Nieuwkoopse Plassen en bezoek aansluitend het Smederijmuseum.

Lees meer

't Vliegend Paard

Bij Bar Bistro 't Vliegend Paard is er een speciaal Tulip Festival menu. Naast het schitterende historische pand ligt een fijn terras.

Lees meer

Marroxy

Ga op de foto met een hilarische tulpenpruik! Marroxy is een sfeervolle kapsalon in het centrum van Nieuwkoop. Er zijn cadeauartikelen verkrijgbaar en er is een webshop.

Lees meer

Smederijmuseum

In dit charmante museum was een ooit smederij gehuisvest, hier heeft de tijd stilgestaan ontdek je een stukje historie van Nieuwkoop.

Lees meer

Restaurant ZoetWater

Restaurant ZoetWater is prachtig gelegen aan de Nieuwkoopse Plassen en heeft heerlijke gerechten en een zonnig terras.

Lees meer

Molenviergang

Normaal gesproken is de putmolen van de enige nog in werking zijnde Molenviergang alleen op afspraak te bezoeken. Maar tijdens het Tulip Festival ben je welkom!

Lees meer

De Sfeerstal

De Sfeerstal is een Theehuis, bloemen pluktuin, B&B en Hotel. Gelegen op een schitterende locatie met een prachtig terras.

Lees meer

Villa Kakelbont

Naast de kinderboerderij op het landgoed Ursula vind je Villa Kakelbont. Je kunt wandelen, spelen en iets lekkers eten en drinken. Kom je een tulpencakeje proeven?

Lees meer

Archeon

Themapark Archeon is een bezoek meer dan waard! Zwerf door de prehistorie, kom héél dichtbij de Romeinen, ontdek het Romeins Museum en duik in de middeleeuwen.

Lees meer

Avifauna

Ontdek ZOOveel in Vogelpark Avifauna. Of je er nu een dagje alleen op uit wil trekken, met je gezin of de hele familie, in Avifauna is er voor iedereen iets te beleven.

Lees meer

Rijn en Veenstreek

Het Tulip Festival heeft een cofinanciering ontvangen van de Rijn- en Veenstreek, bestaande uit de gemeente Alphen aan den Rijn, Kaag en Braassem en Nieuwkoop.

Lees meer

Rabobank

De Rabobank Groene Hart Noord is één van onze sponsoren. Mede door hun bijdrage kunnen we dit festival organiseren.

Lees meer